Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az az érzésem hogy nem felelek meg?
Figyelt kérdés
Nem mondom magam egy olyan lánynak aki sorra hódítja a fiúkat, elvégre volt eddig talán 3-4 normális kapcsolatom. Most együtt vagyok egy fiúval, nagyon megértő, kedves és figyelmes. Tartok attól hogy nem tudom megtenni azokat a dolgokat amiket idáig értem tett, viszonzásképpen. Nagyon szeretem őt, próbálok a legjobb barátnő lenni a világon számára, de érzem hogy csak rontok a dolgokon, mégse hagy el, mindig mellettem áll. Fiúk, aki látja ezt a kérdést, mit gondoltok? Egy értelmes srácnak mi lenne az a dolog amit elismer, boldog lesz tőle hogy a barátnője megtette, vagy éppen csak szimplán mondana nektek valami olyat ami megfogna?2022. dec. 16. 22:42
1/3 anonim válasza:
Nagyon szeretik, ha megdicsérik őket. Hadd érezzék okosnak, ügyesnek, sikeresnek magukat. Mindenkiben lehet találni valami elismerni valót. A barátodnak nyilván te vagy a legjobb. Ha érzi, hogy őszintén szereted, szerintem az rengeteget jelent.
2/3 anonim válasza:
Legyél vele olyan mint amilyennek itt leírtad, hogy milyen vagy. Ennél jobb recept nincs.
Illetve ami árthat: ha minden áron, minden percben, bárhol, bármikor ráakaszkodsz. Na azzal lehet elrontani mindent.
Egyébként hány évesek vagytok? A másik: mit jelent az, hogy érzed, hogy csak rontasz a dolgokon?
45F
3/3 anonim válasza:
Az ilyen férfinak soha ne próbáld megoldani a gondjait. Biztosítsd a támogatásodban, hogy bármikor számíthasson rád, és majd szólni fog, hogy segíts neki valamiben. Ezen felül ne légy finnyás. Légy bevállalós. Végezetül az élet szép is tud lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!