Ha egy álláshirdetésben szereplő feltételeknek esetleg nem 100%-ban felelek meg, érdemes jelentkezni?
Pl 3 év szakmai tapasztalat helyett 1,5 van.
Vagy mondjuk felsorol X, Y, Z szoftvert amivel korábban foglalkozni kellett és abból mondjuk csak 1-et vagy 2-t használtam eddig.
Viszont mondjuk más releváns tapasztalatom is van, ami mondjuk nincs a leírásban.
Ilyenkor kukáznak, vagy érdemes azért bepróbálkozni?
Simán.
10 jelentkezőből vettek fel könyvelőnek oda, ahol feltétel volt a diploma (nincs), a mképes (akkor jártam), plusz simán leiskoláztam osztalékelőleg témában az interjúztatót 😂. Még interjú után is váltottunk róla mailt, az utolsóban megírtam neki, hogy lehet, hogy most dobom el a lehetőséget, hogy ott dolgozzak, de tuti igazam volt, itt a törvény. Felvettek kilenc diplomás mképes mellett...
Fluent englisht kértek, épp csak makogok. jelentkeztem. Az interjún nem volt teszt.
2 éve itt vagyok nyikkanni se kellett angolból.
Ha van a világon korcs ember, akkor az a könyvelő végzettségű nők. Ego az egekben, akaratosak a végtelenségig, ők mindent jobban tudnak, közben a másfél éves OKJ képzésükre verik a nyálukat... Pfuj.
Kérdésre válasz: Igen, érdemes jelentkezni, mit veszíthetsz? Legfeljebb nem téged vesznek fel, de ez akkor is benne van, ha jelentkezel.
Üdv:
A megmentőd
Ha az álláshirdetésben szereplő minden pontnak megfelelsz, akkor túlképzett vagy.
Általában ha a követelmények 2/3át hozod, az a normális, de akár a felével is próbálkozz, hátha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!