Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kit válasszak? Melyik fiút?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Melyik fiút?

Figyelt kérdés
Oké, ez elég érdekes kérdés lehet de viszont tényleg nem tudok dönteni. Van kettő fiú ezek közül egyik a barátom a másik pedig csak bejön. A barátommal lassan 2 hónapja leszünk együtt csomót veszekszünk meg ilyenek és nem tudom el dönteni hogy szeretem-e őt mint ő engem. A másik fiúval még nem sokat beszéltem de írta már hogy itt van nekem de már jobban vonzódok hozzá mint a barátomhoz. Szimpatikusnak is tart és ezt le is írta. És ez nem okés magamnak sem szeretnék hazudni de vele/velük sem szeretnék játszadozni. Igaz ezt magamban kéne el döntenem de egyszerűen nem tudom, a barátomat sem tudom el engedni de együtt sem szeretnék lenni sokáig, valami ötlet? És ha szakítanák hogyan mondjam el mindezt neki? Köszi előre is

2022. dec. 6. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme tovább húzni, viszont, ha szakítasz vele, ne éld bele magadat a másikba, mert lehet neked bejön, de mi van ha eléri, hogy szakítsatok és eltűnik. Viszont a barátoddal se játszadozz… mondd meg neki nem érzed jól magad a kapcsolatban, ettől a sok veszekedéstől.
2022. dec. 6. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy vele, ha nem szereted? Szakitsd azonnal
2022. dec. 6. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondanám, hogy szakíts, de ne azonnal menj át a másik fiúhoz. Várj egy-két hetet, ameddig rendeződik benned a szakítás és utána mehetsz tovább. Na meg a barátodnak se esne jól, ha 1 héttel utána már mással lennél...
2022. dec. 6. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért érdekes a másik fiú, mert nem vele veszekszel és nem vele vagy kapcsolatban. Ha vele lennél, ugyanez lenne a probléma..

Szerintem várj a kapcsolattal, még fejben nem vagy arra érett.

2022. dec. 7. 12:35
 5/6 NTBS ***** válasza:
100%
2 hónap után, alatt folyton veszekedtek. Ez nem sok jót ígér. A másik srácnál is lehet gond. Más a vágy és a valóság.
2022. dec. 7. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy a másik srác hosszú távon tervez veled?
2022. dec. 7. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!