Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Küldtem egy pár félreérthető...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldtem egy pár félreérthető fotót pár csajnak, nem bízik bennem a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mit tehetnék?
2022. dec. 4. 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megmagyarázod neki. Ha nem megy, akkor sajnos a saját hibádból kell tanulnod.:/
2022. dec. 4. 12:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen képekről van szó?
2022. dec. 4. 12:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Ilyen kacsintgatós, szívet mutató.
2022. dec. 4. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És milyen céllal küldted nekik?
2022. dec. 4. 12:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazából kiraktam instasztoriba, hogy versenyem lesz, és sok sikert kívántak.
2022. dec. 4. 12:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Így reagáltak, próbáltam megmagyarázni, hogy ez ilyen köszönetféle lenne, de azt mondja, hogy miért kell a kacsintás, meg ilyesmi, én meg mondtam, hogy általában így szoktam megköszönni lányoknak dolgokat, de semmi extrém. De nem hisz nekem.
2022. dec. 4. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár nekem se tetszene, mert tényleg picit félre érthető, de talán még jobb is, hogy nem egy lányról van szó, mármint, hogy konkrétan nem akarsz semmit senkitől.
2022. dec. 4. 13:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak kellene segítség, miket mondhatnék még neki...
2022. dec. 4. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nem lesz egyszerű. Inkább próbáld tettekkel helyre tenni. Vidd el sütizni, kávézni bármi, ha a szavak nem hatnak. Bizonyítsd be, hogy szereted, nem kell nagy dolgokat.
2022. dec. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!