Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Félreérthető lenne ezt kérni...

Félreérthető lenne ezt kérni a barátnőmtől?

Figyelt kérdés

Szeretnék beállni mellé a szoláriumba kicsit barnulni. Hó fehér vagyok, viszont anyagilag most éppen nem vagyok csúcson.

Nagyon félreérthető lenne a szitu?

lányok vagyunk

2020. febr. 8. 09:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

Ha anyagilag nem vagy a csúcson, akkor nem szoláriumra kéne szórnod a pénzt.

Ha ezt így neki is elmondod, akkor nem lesz mit félreérteni, de én nem adnék pénzt ilyenre. Ha fontos, komoly dologra kéne, akkor kérés nélkül segítenék, na de szoláriumra?

L

2020. febr. 8. 10:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszemelyes nem több szemelyes egy szolarium
2020. febr. 8. 10:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát pont ez az, hogy NEM akarok venni jegyet.

Szerintem elférnénk egymás mellett, nem kellene "összesimulni"

De inkább hagyjuk...

2020. febr. 8. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
25%

Szabalyzat is tiltana.

Amugy meg par szaz ft egy alkalom

Ötlet:

Vannak olyan helyek ahol ingyenes a szoli ha vallalod azt hogy kameras helyen vagy. Azaz felveszik ahogy meztelenkedsz. Nem kell semmit csinalnod csak barnulni.

2020. febr. 8. 10:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem félreérthető lenne, hanem szánalmas. A barátnőd kontójára akarnál valami olyat csinálni, ami rohadtul felesleges.
2020. febr. 8. 10:36
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Hülye vagy, nem is szabad beállni oda ketten. Semmi értelme nem lenne, nem barnulnátok rendesen. Amúgy ez valami troll kérdés lehet, én dolgoztam szoliban egy ideig, 80 Ft/perc volt, tehát 10 perc 800 forint és egy nagyon modern, jól felszerelt szoliról beszélünk. Mindenhol hasonlóak kb az árak, pár 10 ft eltéréssel. Ha meg nincs ennyi pénzed se, akkor nem értem, hogy tudsz enni meg egyáltalán meg ilyenek.
2020. febr. 8. 10:39
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Be se mehettek ketten, plusz az egész értelmetlen is lenne mert így egyikőtök se tud rendesen barnulni. A lényeg hogy minden irányból ér a fény, ami elég nehéz ha az egyik oldaladat takarja egy másik ember.

Ha totál nincs pénzed várd meg a tavaszt és menj ki napozni.

2020. febr. 8. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
A szolárium káros. Bár manapság barnulni a napon se túl egészséges. Barátnődnem el kell mondani, ha nincs pénzed erre, talán befizet most, ha ez mindkettőtök vágya. S ha rendbe jössz anyagilag majd viszonzod. Ha barátnőd tudja azt rólad, hogy heteró vagy, "amúgy" nem értené félre. Megértené. :) Ezért barát a barát. :) A többi hozzászóló pedig meg írta azt is, hogy fizikailag nem is kivitelezhető az egy fős szoláriumot ketten használni. Javaslom, kiránduljatok inkább. Mindjárt itt a tavasz, gyönyörű a téli nap, óvatosan napozva, arcbarnítva egészségesebb a friss levegőn lenni és sokkal olcsóbb is egy erdei sétán összeszedni egy kis természetes barna színt..:)
2020. febr. 9. 08:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, csak az egyik oldaladat szeretnéd "süttetni" úgy, ahogyan ő is, - mert akkor "korszakalkotó" az ötlet!
2020. febr. 9. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Gyere velem szolizni. Igaz én pasi vagyok , de majd meztelen össze simulunk :)
2020. febr. 11. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!