Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom figyelmen kívül hagyni őt?
Tavaly októberben tetszett egy lány (aki evfolyamtársam) beszéltünk párszor majd kikosarazott azzal hogy nem vagyok az esete. Elég rosszul viseltem majd tavasszal elkezdtem beszélni egy másik lánnyal aki azóta a barátnőm. Viszont mióta elkezdődött a suli a lányt aki kikosarazott nap mint nap látom és gyakran össze találkozik a tekintetünk, sokszor ram mosolyog. Ezt nem tudom figyelmen kívül hagyni es elgondolkozom rajta hogy mi lett volna ha. Neki is van barátja de rá konkrétan ellenségként tekintek. A barátnőmet mindezek mellett nagyon szeretem ez nem kérdés.
Nem tudom mit érzek.
Szerintetek fontos még nekem a másik lány? Mit kellene tennem? Hogy tudnám figyelmen kívül hagyni?
Igen, egyszerűen csak volt egy vágyad a lány iránt, a kikosorazást pedig még nem teljesen dolgoztad fel, noha gondolhatod úgy.
Az idő majd megoldja, tölts sok időt a mostani barátnőddel és ahogy vele elmélyülnek a dolgok, úgy fog halványulni a másik lány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!