Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami elképzelés hogy mi történt ezzel a lánnyal? csak velem történhet meg ez is ? :'D
Van egy csaj...már vagy féléve csak kavartunk, mindig csókolózás volt amikor találkoztunk buliba vagy ilyesmi, tehát a haveri körömbe tartozott ilyen barátság extrákkal (de ezen kivül EDDIG nem történt semmi).
Múlt hétvégén ismét találkozott ez a baráti társaság ott volt ez a lány is, ahogy meglátott oda jött hozzám, megölelt, elkezdett vadúl csókolni megint, közben a farkam is simogatta...ezt kb 10 percig csinálni, fel is izgultam rá erre ő "oda vagyok érted...kicsit menjünk félre beszélgetni".
Elmondta hogy szerelmes belém, én azt mondtam hogy én is kicsit többet érzek iránta, de még nem vagyok szerelmes. Erre belenyúlt a gatyámba, elővette, és konkrétan elkezdett szopni...nagyon jó volt közben én is ujjaztam, tiszta nedves volt.
Na de ezután jött a lényeg...pont amikor már majdnem elmentem volna, csak úgy random elsirta magát, mondtam neki hogy nehogy abba hagyja most, de konkrétan siró görcsöt kapott, amúgy tiszta ideg voltam, és elraktam a szerszámot, megkérdeztem mi a baja erre ő "semmi hagyjuk inkább"...mondom valami biztos van erre is nemet mondott. Jó akkor mondom folytassuk még egy kicsit csinálta aztán megint elsirta magát, és haza vitette magát.
Másnap megint találkoztunk...egyből a nyakamba ugrott, de olyan ideges voltam hogy kiabáltam már vele hogy ez amúgy mi a f..z volt tegnap, meg miért hagyott ott álló farokkal, meg hogy én szeretem de ez nagyon bunkóság volt...csúnyábban is fogalmaztam ezeket ÉS meglepetés megint elsirta magát, befutott a lakásba "nem is akarlak látni, egy köcsög vagy".
Aztán kb ennyi volt...közben meg ugyan úgy like-ol mindenem, nézi a történetem meg ilyesmi. Miért csinálta ezt?? bármi tippje van valakinek, nagyon megalázó volt amúgy az egész.
Nem volt jó ized. XD
Amúgy miért kellett kiabálni? Már ha igaz is valami ebből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!