Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én már kemény csajozósnak számitok?
Mióta nincsen barátnőm azóta amikor eljárok bulizni eléggé gyakori szokott lenni az, hogy szép meg fullos lányokat szedek fel. Illetve most 2 évig olyan barátnőm volt. Hosszú segg aláig érő haj, gyémánt kék szemek, nagyon szép aranyos cica arc, nagy formás popsi, nagy mellek, modellkedett is. Mi meglepő módon na meg nem rég megtudtam azt csinálni, hogy egy hasonló kaliberű 23 éves lányt ágyba tudtam vinni 17 évesen. És a haverjaim közt azóta én vagyok a király. Meg tudják, hogy milyen jól értek a nőkhöz. Én egy csajozó gép vagyok. Jól is nézek ugye ki. IPhone 14 Plusom van. Bioszból meg Kémiából full 5-ös vagyok. Hamarosan kapok egy Audi S5-öt. Annyira jók a poénjaim, hogy azt mondják el mehetnék humoristának. Nem hiába vannak úgy odáig értem a csajok. Már 13 éves koromba is volt egy szép barátnőm. Járok harcművészetre is Muhay Thai és Diffindora. Gyúrok is mint az állat.
17/F
Olyan rohatt k@va vagy. Már rögtön az első jó csajjal dugni akarsz és rohattul kihasználod őket. Egy lány nem.ezt érdemli meg. És minden áldozatot akivel jártál teljes szívemből sajnálom hogy beestek egy ilyen csabdába.
És tudod mi még rossz? Az hogy ezek a lányok valószínűleg komolyan gondolják és amikor szakítasz velük mert találtál egy "jobb csajt" akkor nem tudod elképzelni mit teszel tönkre bennük. Nem csak a szívüket töröd össze hanem az egész lelki világát és el se tudod képzelni hogy egy lány ilyenkor mennyire szenved mert te még sosem életed át ezt csak össze vissza töröd a lányok szívét.
És az hogy csak a külső számít neked meg hogy legyen egy jó csajod és a haverjaid közül te légy a "legmenőbb" az nagyon kihasználó. Még tuti hogy nem volt olyan kapcsolatod hogy tényleg szeretted volna a csajt és tartós kapcsolat lett volna. Nálad kb az a fontos hogy nagy legyen a melle, formás popsija legyen és hogy rajongjon érted.
Ez így eléggé beképzeltség és remélem hogy kapcsoltál és legközelebb jobban belegondolsz hogy mit csinálsz.
(U.i.:tudom hogy most mindenki le fog pontozni de én csak közöltem az igazságot)
Korán van még esti meséhez.
És illetve, ha ennyire büszke vagy magadra, akkor mit keresel itt?
egyértelmű troll..
Tuti troll xd
és minden választ leértékelt, szerintem ő az 50% hasznosságú
pedig teljesen igazuk van. nem ez kell a hosszantartó boldogsághoz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!