Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy lehet túllépni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet túllépni egy hirtelen, és csúnya szakításon?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt szakított velem az akkori barátom, csak úgy, szinte a semmiből, ami nagyon rosszul érintett. Szerettem volna legalább szépen elválni egymástól, hiszen fontos volt számomra, és az első barátom is egyben, majdnem egy évig. Másik városban él, szóval nem is találkoztunk azóta, utána egyszer kétszer beszéltünk, akkor sem volt már valami kedves, pedig nem zaklattam, sőt utoljára még ő írt nekem. Aztán kb két hónap után kikövetett pl instagramon, a szokásos tiltogatás, de csak úgy a semmiből, nem is beszéltünk akkor már régóta és ez is nagyon rosszul esett. aztán kiderült, hogy mikor velem szakított már nagyon valószínű hogy valaki mással kavart, pedig pl a szakítás előtt két nappal semmi jele nem volt ennek.

Hogy lehet ezen túllépni?

Porig rombolta az amúgy előtte sem túl magas önbizalmamat és azóta sem tudom elfelejteni

18/L

2022. nov. 29. 09:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Csak hat o nem azt csinalta

Csak muszajbol volt veled

2022. nov. 29. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:
aztán ne gyertek ide sirni miközben mindig is igazam volt :D
2022. nov. 29. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:
ismeros, 4 evig voltunk egyutt gyereket akart tolem csak nem jott ossze ( jobb is utolag visszagondolva persze ) aztan egyszer csak a semmibol kidobott es osszejott egy 15 eves kiscsajjal akit valami kis “barati bulin” ismert meg. borzaszto volt, fogytam azonnal vagy 5-10 kgt, osszetortem, drogoztam, zuros tarsasagok stb. de par honappal kesobb megismertem a jelenlegi parom aki remenyt adott nekem ezutan a csalodas utan hogy lehet vannak meg normalis ferfiak, minden a vagyaim szerint ment pedig sose mondtam neki mikre vágyok, tényleg minden sinen volt 😁 most várjuk az első babánkat aki elsőre osszejott, ugyhogy mint kiderult nem velem volt a baj az elozo kapcsolatomban. mondanom sem kell, nem 1x probalt az a fogyatekos exem visszaszerezni mikor latta hogy milyen boldog vagyok nelkule. lepj tovabb, jarj nyitott szemmel, vannak meg normalis ferfiak hidd el
2022. dec. 2. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!