Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Borzasztó gyerekes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztó gyerekes?

Figyelt kérdés

Én 18 vagyok, talán még tini kategóriába esek, de a párom már 20 felett van. Viszont a szituációt tini kategóriásnak érzem, ezért ide írom..

Mindig azt hiszem az én humorommal van baj..múltkor mutattam a barátomnak magamról egy képet és megkérdeztem milyen. Ő nevetett (de normálisan) aztán mosolyogva mondta, hogy “de csúnyaa”

Én is csak nevettem, mert nem akartam ebből egy h*lye vitát, csak nem igazán értettem. Mindig piszkál valamivel, de nyilván mindig csak viccel. Hogy lehet az ilyen vicceket kezelni? Emellett rengetegszer elmondja hogy mennyire szép vagyok, tényleg minden nap. Csak nem fér össze a kettő..ez volna az ő módja a szeretete kifejezésére? Nem tudom milyen reakciót vár..én egyszerűen még csak viccből se tudnám rá azt mondani, hogy csúnya.

2021. jún. 12. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt csak az a gond, hogy eltérő a humorotok (nincs baj a te humoroddal sem, csak más). Ha amúgy kimutatja hogy szeret, akkor szerintem tényleg nem rosszból mondja. Nekünk barátommal mimdkettőnknek ilyen piszkálódós humora van, úgyhogy nen szokott félreértés, meg konfliktus lenni belőle. Viszont ga beked risszul esik, mond a párodnak nyugottan, hogy te nem szereted az ilyen jellegű poénokat, mert megbántanak és kérd meg legyen kicsit finomabb.
2021. jún. 12. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm☺️
2021. jún. 12. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondd meg neki, hogy tudod, hogy csak viccel, de neked ez kicsit bántó, ha tényleg csak viccel meg fogja érteni:)
2021. jún. 12. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!