Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit csináljak,ha nagyon ronda...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak,ha nagyon ronda vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok,és eddig egyáltalán nem volt barátnőm.Az a baj,hogy annyira ronda vagyok arcra,hogy a lányokat egyáltalán nem érdeklem.Ami még jobban elszomorít ,hogy az öcsémnek,aki most lett 12 éves,minden lánynak tetszik.Szerintetek hagyjam az egészet a francba,vagy mit csináljak?

2022. okt. 6. 13:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kinézeti eltérés közted és az öcséd közt?
2022. okt. 6. 13:41
 2/17 A kérdező kommentje:
Sokkal szebb neki az arca,mivel ő apámat hasonlít,én meg franc tudja kire
2022. okt. 6. 13:52
 3/17 Kattoryory ***** válasza:
48%
A rondasággal nem lehet mit kezdeni. Kell várni addig, míg lesz olyan csaj aki ízlése szerint jó vagy. Vannak akik vonzódnak az asszimetrikus, nem klasszikusan helyes arcokhoz, amennyiben összességében van benne valami vonzó.
2022. okt. 6. 14:16
 4/17 A kérdező kommentje:
Biztos van olyan ember akinek soha nem volt barátnője
2022. okt. 6. 14:17
 5/17 A kérdező kommentje:
De nekem egyszerűen felnőttes arcom van, nem az a cuki,helyes srác arc
2022. okt. 6. 14:19
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Erre csak azt tudom mondani, hogy nincs olyan, hogy ronda milliárdos. Fejleszd magad, szerezz valamilyen bevételi forrást, ha csúnyának érzed magad menj el edzeni. Az arcvonásaidon nem tudsz változtatni magadtól de eldöntheted, hogy életed végéig szégyenkezel miatta, vagy azt mondod, hogy így nézek ki és kész.

Valszeg am nem a kinézete miatt ragadnak rá a csajok, csak sok helyen mozog ahol vannak lányok, és jó a beszélőkéje. Fiúknál a kinézet kb olyan 50%-ot számít ismerkedéskor. Ellentétben a lányokkal akiknél 99% :P örülj, hogy nem vagy csúnya lány

2022. okt. 6. 14:20
 7/17 A kérdező kommentje:
6:nem vagyok kövér,mert edzek,legalább abba ne legyek ronda, de az arc ellensúlyozza
2022. okt. 6. 14:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
(6) Küldj már egy képet el nem tom képzelni mi miatt gondolod magad csúnyának. Kopasz vagy? Nagy az orrod?
2022. okt. 6. 14:24
 9/17 Kattoryory ***** válasza:
100%
8as: A csúnyaság nem egyetlen részlet az arcon, hanem inkább a harmónia, szimmetria teljes hiánya.
2022. okt. 6. 14:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Kicsit olyan arcom van mint Barron Trumpnak
2022. okt. 6. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!