Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki, ha en még nem szeretnek lefeküdni vele?
Akkor pedig ne akarjon kapcsolatosdit, senki nem kényszeríti rá. Ellenben a fiút sem, hogy egy aszex kapcsolatban szenvedje végig a fiatalkorát.
A 15-16 éves kislányok pedig úgy dugnak már, mint a gép.
"akik az első tinikori kapcsolatukban nem tudták élvezni a szexet, mert béna volt a fiú, és azt hitték, hogy a szexualitás egy élvezhetetlen dolog, amíg nem találkoztak velem."
Szájbarágósabban kellett volna írnom, de akiket említettem, azoknak rajtam kívül nem 1 kapcsolata volt. Voltam úgy ilyen lánnyal is, hogy 30+ partnere volt. Emiatt is gondolta, hogy vele van a baj. Azért ha egy olyan pasi sincs aki kedvére tegyen, pedig "tapasztalt" srácokról, férfiakról van szó, akkor jogos elgondolás.
Pedig inkább csak hozzád hasonlókkal volt dolguk. A rezdüléses rész se jött át úgy látom. Majd egyszer hátha lesz olyan párod aki tanít.
Kérlek taníts te engem. Szeretnék végre igazi szerelmet érezni :((( nyomi.
Hat nagy elmeny lehetett a nyomorek szimpeknek. Mindent megtesznek, behuzzak a farkukat veséig, aztán kopp pofára. Ez vár minden szimpre. Ezert kell azokat a lanyokat egyedulletre itelni akiknek csak kirakat kapcsi kell.
"Tegnap mar azt mondta hogy ő szakit ha en ezt igy folytatom..."
Aki menni akar, rá kell adni a kabátot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!