Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit mondjak neki, ha en még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki, ha en még nem szeretnek lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt, nekem o a legelso baratom, viszont neki nem en vagyok az elso. Kb 2 hettel ezelott megkerdezte hogy en le fekudnek e vele, mire en mondtam neki hogy en erre meg nem vagyok felkeszulve (foleg hogy meg eleg fiatalok is vagyunk) az elejen meg megerto volt, de 1 hete minden nap amikor talalkozunk, bepróbalkozik, utana meg ossze veszunk, hogy en biztos azert nem akarom mert nem szeretem ot stb.. Mondtam neki hogy nekem ez nem ilyen egyszeru en meg félek tole es nem kene elsietni. Mindig azt valaszolja rá, hogy ha egyutt vagyunk akkor miert ne csinálhatnánk,es hogy nem erti mitol félek. Tegnap mar azt mondta hogy ő szakit ha en ezt igy folytatom.. Szerintetek mit kene mondanom neki hogy megértse? Nem akarok vele szakitani..
2022. nov. 20. 21:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Akkor pedig ne akarjon kapcsolatosdit, senki nem kényszeríti rá. Ellenben a fiút sem, hogy egy aszex kapcsolatban szenvedje végig a fiatalkorát.

A 15-16 éves kislányok pedig úgy dugnak már, mint a gép.

2022. nov. 21. 14:12
 22/28 anonim válasza:
24%
A barátodat két nagy marha pofonnal kéne megnevelni... 2 hónap után... Eleve előbb bizonyítson, vegyen feleségül, de az hogy két hónap után... Mire föl? Két nagy büdös tökönrúgás kell az ilyennek. Mert ez nem szeret téged csak ki akar használni és bűnbe csalni.
2022. nov. 21. 14:18
 23/28 anonim ***** válasza:
80%

"akik az első tinikori kapcsolatukban nem tudták élvezni a szexet, mert béna volt a fiú, és azt hitték, hogy a szexualitás egy élvezhetetlen dolog, amíg nem találkoztak velem."

Szájbarágósabban kellett volna írnom, de akiket említettem, azoknak rajtam kívül nem 1 kapcsolata volt. Voltam úgy ilyen lánnyal is, hogy 30+ partnere volt. Emiatt is gondolta, hogy vele van a baj. Azért ha egy olyan pasi sincs aki kedvére tegyen, pedig "tapasztalt" srácokról, férfiakról van szó, akkor jogos elgondolás.

Pedig inkább csak hozzád hasonlókkal volt dolguk. A rezdüléses rész se jött át úgy látom. Majd egyszer hátha lesz olyan párod aki tanít.

2022. nov. 21. 14:20
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Kérlek taníts te engem. Szeretnék végre igazi szerelmet érezni :((( nyomi.

2022. nov. 21. 14:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy gyönyörű lányt, akinek 18 éves koráig legalább 3-4 fiúja volt, de nem szexelt senkivel, mivel nem állt rá készen. Mindig olyan fiúkat választott, akik nem erőltették nála a szexet.
2022. nov. 21. 20:42
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

Hat nagy elmeny lehetett a nyomorek szimpeknek. Mindent megtesznek, behuzzak a farkukat veséig, aztán kopp pofára. Ez vár minden szimpre. Ezert kell azokat a lanyokat egyedulletre itelni akiknek csak kirakat kapcsi kell.

2022. nov. 21. 21:42
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnap mar azt mondta hogy ő szakit ha en ezt igy folytatom..."

Aki menni akar, rá kell adni a kabátot...

2022. nov. 22. 18:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett veletek, kedves kérdező, hogy áll a szerelmi életed?
2023. ápr. 15. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!