Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit mondjak neki, ha en még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki, ha en még nem szeretnek lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt, nekem o a legelso baratom, viszont neki nem en vagyok az elso. Kb 2 hettel ezelott megkerdezte hogy en le fekudnek e vele, mire en mondtam neki hogy en erre meg nem vagyok felkeszulve (foleg hogy meg eleg fiatalok is vagyunk) az elejen meg megerto volt, de 1 hete minden nap amikor talalkozunk, bepróbalkozik, utana meg ossze veszunk, hogy en biztos azert nem akarom mert nem szeretem ot stb.. Mondtam neki hogy nekem ez nem ilyen egyszeru en meg félek tole es nem kene elsietni. Mindig azt valaszolja rá, hogy ha egyutt vagyunk akkor miert ne csinálhatnánk,es hogy nem erti mitol félek. Tegnap mar azt mondta hogy ő szakit ha en ezt igy folytatom.. Szerintetek mit kene mondanom neki hogy megértse? Nem akarok vele szakitani..
2022. nov. 20. 21:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

"Nem állok készen erre. Ha ezt nem érted meg, akkor nem akarom veled folytatni ezt a kapcsolatot."

Kényszeríteni akar, azaz valójában nem szeret. Vigyázz vele!!!

2022. nov. 20. 21:06
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tiszteli a határaidat, csak jól jársz ha szakít veled. Manipulálni próbál téged, de ne hagyd magad. Vagy megérti, vagy viszlát.

Én is túl hamar mentem bele anno, rábeszélt a barátom. Tényleg nem voltam rá készen, megbántam. Ráadásul rossz élmény volt, és egyáltalán nem figyelt rá hogy nekem jó legyen. Azóta is neheztelek rá, pedig évekkel ezelőtt volt. Kislány, ne lépj a nyomdokaimba.

2022. nov. 20. 21:06
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

walking red flag

az ilyet arcon kéne ba****. hagyd ott.

2022. nov. 20. 21:07
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Pedig jobban tennéd, ha szakítanál. Mégis milyen szánalmas az, aki ennyire nem tud várni, és szexet próbál kizsarolni?

Hidd el, biztosan lenne, aki jobban megérdemelné, hogy az első legyen.

2022. nov. 20. 21:20
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki igazat ír előttem, és tényleg most inkább az eszedre hallgass. Teljesen megértem, hogy nem akarsz szakítani, és hogy ez nehéz, de tényleg jobban járnál vele. Keress normális fiút, ne ilyen kanos kisköcsögöt.
2022. nov. 20. 21:22
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

20 múltam már. Nem vagyok szűz, vannak igényeim, eléggé szex függő is vagyok, meg vannak egyéb dolgok is. Viszont ha egy lány/nő azt mondja, hogy nem, akkor nem eröltetem, nem zsarolom érzelmileg. Ha szeretem őt, akkor megértem. Ez ilyen egyszerű. Ez bármilyen hasonló jellegű dologra vonatkozik. Ha azt mondja, hogy nem akarja az anált, akkor nem lesz olyan, hogy "véletlenül" becsúszik.

Egy kapcsolat nem csak a szexről szól, ez attól több. Ha ezt nem tudod megérteni, akkor neked nem való egy kapcsolat. Ha egy lány csak azért kell, mert lyuk van alatta, az nem szerelem.

2022. nov. 20. 22:01
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős vagy?

Nagyon nem mindegy!

De egy szűz lánynál (amúgy nem írtad, de egyértelmű) a 2 hónap, vagy akár több, az természetes.

Aki nem érti, az keressen mást.

2022. nov. 20. 23:41
 8/28 anonim ***** válasza:
95%
Ha jót akarsz magadnak, akkor menekülj ettől a fiútól. Nem igazán szerethet, ha így ki akarja konkrétan zsarolni a szexet... :(
2022. nov. 20. 23:55
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Mond, hogy nem állsz készen a szexre, s ha szeret még vár

Amúgy meg dobd ki

2022. nov. 21. 06:09
 10/28 NTBS ***** válasza:
100%
Beszélgess vele őszintén. Ha továbbra is manipulál zsarol, akkor szakíts.
2022. nov. 21. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!