Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit mondjak neki, ha en még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki, ha en még nem szeretnek lefeküdni vele?

Figyelt kérdés
2 honapja vagyunk egyutt, nekem o a legelso baratom, viszont neki nem en vagyok az elso. Kb 2 hettel ezelott megkerdezte hogy en le fekudnek e vele, mire en mondtam neki hogy en erre meg nem vagyok felkeszulve (foleg hogy meg eleg fiatalok is vagyunk) az elejen meg megerto volt, de 1 hete minden nap amikor talalkozunk, bepróbalkozik, utana meg ossze veszunk, hogy en biztos azert nem akarom mert nem szeretem ot stb.. Mondtam neki hogy nekem ez nem ilyen egyszeru en meg félek tole es nem kene elsietni. Mindig azt valaszolja rá, hogy ha egyutt vagyunk akkor miert ne csinálhatnánk,es hogy nem erti mitol félek. Tegnap mar azt mondta hogy ő szakit ha en ezt igy folytatom.. Szerintetek mit kene mondanom neki hogy megértse? Nem akarok vele szakitani..
2022. nov. 20. 21:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%
Beszelgess vele oszinten. Ha tovabbra is alkalmatlan vagy ovis szint feletti parkapcsolatra, akkor ne húzd szegény idejét, hadd keressen maga mellé egy lányt aki nem csak szivatja.
2022. nov. 21. 12:19
 12/28 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Haladtatok már valamit?

Megfoghatta például a cicidet?

Vagy te már megfogtad neki bármi kényes helyen?

Pár hónap után már el lehetne kezdeni ezeket, az ismerkedés része.

2022. nov. 21. 12:27
 13/28 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem, ha a srác már dugni akar a lány oda nyúl kb ahova akar, esetleg 1 rész lehet ami tabu.

Valamint a lehetne nem azt jelenti, hogy kell. Ha a kérdező ezeket nem akarja még akkor nem kell. 1 perc ismeretség után is lehet éppen dolgokat csinálni, de ez nem azt jelenti, hogy kell is.

Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol az első 2 hónapban az intimitás kimerült annyiban, hogy ölelkezés és szájra puszi. Míg másik kapcsolatban első találkozásnál (2 napi ismerettség után), már a lány bugyijában matattam. Nagyon nem mindegy, hogy mi az ami belefér a lánynak vagy esetleg mire vágyik.

Valamint, ha pl én is szeretek egy lányt, akkor nem azért vagyok vele, mert lehet csattogni, hanem amiatt, mert szeretek vele lenni. A kapcsolatoknak van egy érzelmi oldala. A szexhez meg pár embernél nem elég a puszta nemi vágy. Kell érzelem, bizalom és még sok egyéb dolog. Lehet, hogy a kérdező demiszexuális és akkor mi van?? Az nem fogja segíteni a dolgokat, hogy eröltetik rá.

2022. nov. 21. 12:35
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Ja, ha a kérdező mentális beteg, azon szegény pasija nem fog tudni segíteni, csak akkor ezt legközelebb előre kéne közölni.

A normális kapcsolat része a szexualitás. Pont. Aki ezt megtagadja, az a hunyó, és nem az, aki elvárja. A fiú normális kapcsolatban szeretne élni, a lány meg aszexuálisban, csak ezt elfelejtette közölni előre.

Én ha 2-3 randiig nincs szex, offolom a lányokat. 1) pontosan tudom milyen az amikor megvan a kémia és a lány bugyija leolvad róla egy érintéstől. Ha ez nincs meg, offos. 2) ha megvan de mégis nemet mond, akkor csak stratégiázik és manipulál a szexxel, azt hiszi majd ha megugrom a szintet akkor megkaphatom. Mert ez részéről "ajándék". Aki így gondolkodik róla, az húzza le magát, és keressen majmot aki asszisztál a stratégiázásához. Én élni szeretnék. 3) aszexuális.

Mindhárom válóok. 3-4 randi elég hogy kiderüljön. Biztosan szakítottam már meg kapcsolatot olyannal aki amúgy akart volna komolyat (és én is tőle) de nem adta meg ami ehhez szükséges.

Arról nem is beszélve, hogy ki a fene megy bele párkapcsolatba valakivel, akivel nem tudja, hogy milyen a szex? A szex meghatározó fontosságú, és igenis, van akivel fantasztikus, és van akivel unalmas és felejthető. Nyilván ehhez is kell szexuális tapasztalat, hogy ezt valaki el tudja dönteni, ezért sem kell a szüzességet őrizgetni, hanem elkezdeni élni.

2022. nov. 21. 12:46
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

#15, ez egyszerűen szánalmas amit itt összehordtál. Igen, fontos a szex, de nem az az élet. Akiket dobtál, azok jártak jól. Fogalmam sincs, hogy hány éves lehetsz, bár lehetsz 30as is, ha kb egy érzelmi analfabéta vagy.

Dom vagyok, mellette megvan a Kama Sutra is, elég sokat olvasgattam a témában és elég jó a "gyakorlati" képzésem is. Már az első páromtól kezdve olyanokkal voltam együtt akik nem élvezték előttem a szexet vagy nem tudtak egyáltalán elmenni. Persze, hogy olyanokkal, mint amilyen te is vagy meg a kérdező pasija egyszerűen nem tudnak elmenni. Persze, hogy esetleg neked nem jó a szex, ha a lány nem kívánja és legszívesebben ott se lenne. A szex nem arról szól, hogy bedugod és mint egy odvas fába kotorászol a botoddal. Vannak ennek is különböző részei amiket tudni kellene. Ismerni kell a női testet, az anatómiát, a lány belső vágyait, figyelni kell szex közben is a teste minden egyes rezdülését. Ha jó vagy abba amit csinálsz egy olyan lányal aki azt hiszi magáról, hogy aszex, mert egyszerűen nem élvezi a szexet, egyszerűen meg tudod szerettetni. Kell a bizalom is, sok lány bennevan a bdsm-ben is, szívesen kipróbálnának dolgokat, de sokszor fel se merik olyanoknak hozni, akikben nem bíznak ilyen téren, mert pl nem elég figyelmesek.

Fogalmam sincs, hogy még elég tapasztalatod nincs ezekhez, de már nagyfiúnak érzed magad, vagy tényleg érzelmi szinten nem vagy még elég érett a dologhoz, de nemileg már igen. De komoly bajok lehetnek.

2022. nov. 21. 13:04
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
18. Az ugye megvan, hogy a kérdező egy fiatal tini lány élete első kapcsolatâban?!
2022. nov. 21. 13:05
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi 15 😅
2022. nov. 21. 13:05
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Itt mindenkit nullára pontoznak, aki nem szidja tele torokból a fiút.

Azért ennél valószínűleg egy kicsit árnyaltabba a helyzet...

2022. nov. 21. 13:22
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

#16 Kedves kama szutra nagyfasz úr, nekem is számtalan partnerem volt, akik az első tinikori kapcsolatukban nem tudták élvezni a szexet, mert béna volt a fiú, és azt hitték, hogy a szexualitás egy élvezhetetlen dolog, amíg nem találkoztak velem. Szerintem te is tudod milyen jó érzés ha valaki veled éli át először az orgazmust. Épp ezért mondom, hogy minél inkább belekóstol valaki, annál jobban fogja tudni mire vágyik, mi a jó, és mit keres majd felnőttként. A kérdező dughatna a fiújával, és gazdagodna egy élménnyel, ami segít neki orientálódni.

Nem tudom, hogy honnan veszed hogy nem lehet valaki figyelmes attól, hogy nem várnak hónapokat az aktusra. Lehet, hogy neked több időre van szükség, hogy megértsd a másik rezdüléseit és igényeit, nekem nem. Te várj nyugodtan vele, én nem fogok. Akinek nem tetszik, off. Szerintem én tisztán játszom. Az elmúlt három randimon (amiből egyikükkel összejöttünk és hónapokra rá össze is költöztünk) mindegyik első randi alkalommal legalább megujjaztam egy bár hátsó részén, vagy dugtunk egy jót. Ezt hívják úgy hogy kémia. Ez az amiért érdemes élni, nem a fanyalgás, meg stratégiázás. De mindenki a saját szerencséjének a kovácsa.

2022. nov. 21. 13:49
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan előttem is írták, a kérdés feltevője valószínűleg egy 16 évnél fiatalabb kislány, élete első párkapcsolatában

2022. nov. 21. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!