Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem egyik pillanatban, hogy nagyon szeretem, de miután találkozunk, egy kis ideig bizonytalan vagyok ebben. Mit tehetnék? Bővebben lent
Figyelt kérdés
5 hónapja vagyunk együtt, és másfél hónapja költöztünk el, tehát ritkábban látom. Tegnap találkoztunk, kb másfél hónap kihagyás után. Nagyon szeretem, és ha belegondolok, hogy nélküle kell élnem, akkor nagyon rosszul esik. Viszont anyám szorgalmazza, hogy hagyjam az egészet, úgyse vele fogom leélni az életem, úgyis kiszeret belőlem, mert még nem élt rendesen stb. Viszont a barátom azt mondja, hogy mindig szeretni fog, és ő nem az a fajta, aki egyik napról a másikra elhagy, vagy kiszeret valakiből. Nála kedvesebb és jobb fiúval még nem találkoztam. És én szeretném is ezt a kapcsolatot, de nem tudom hogy mi tevő legyek. Természetesen beszélünk minden nap, miközben játszik, akkor is beszélget velem. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam mindig rosszul, miután találkozunk? Mitől lehetne jobb ez a helyzet?2022. nov. 13. 11:31
1/3 anonim válasza:
Nekem ez úgy hangzik hogy anyukád nem annyira támogatja ezt a kapcsolatot, szerintem úgy gondolja hogy ez a fiú nem hozzád való, és sajnos az anyukák csak a legjobbat akarják a gyereküknek. És mivel te is azt mondod hogy miután találkoztatok, bizonytalan lettél, hát sajnos... én sajnos azt a bogarat ültetem a füledbe hogy ennek sajnos nem sokára vége lesz. És ez így jobb is lesz. meglátod gyorsan túl leszel rajta, és nagyon jól fogod magad érezni kis idő múlva.
2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy anyának semmi nem jó, és valószínűleg valami lelki problémáim is lehetnek, mert nem sok mindennek tudok örülni, szinte csak a barátom van. És ez úgy történt, hogy szombaton elmentem, utána az elválás is nagyon rossz volt. Azóta folyton levert vagyok, és hiányzik. De a találkozás előtt semmi gond nem volt. És nem tudom hirtelen mi változott meg, mert még nagyon szeretem mindig, és nem tudom nélküle mi lenne :(
2022. nov. 14. 13:23
3/3 anonim válasza:
Szavaidból kivéve szerelmes vagy belé, csak anyád akar befolyásolni.
Ezért van ez a kétes érzeted mert beléd beszéli..
Tuti elváltak a szüleid vagy bizalmatlanok egymásban és ezt rád vetíti ki, hogy “megóvjon”.
Ha ezzel a sráccal nincs bajod, nem tett rosszat, viszonoz feléd mindent akkor mi lehet a baj?
Te életed, te döntéseid.. neki ehhez nem sok köze van, ne engedd, hogy szétb*sszon egy jó kapcsolatot a befásultsága miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!