Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha nem kérdezi meg, hogy mikor találkozunk, nem is érdeklem?
7,5 hónapja vagyunk együtt a párommal, ő 15 éves, kicsit fiatalabb nálam de jól megvagyunk. Sokszor találkozunk, vannak közös programok, de mindig én találom ki és kérdezem meg, hogy akar-e találkozni. Már a legelejétől így van, és kezdek beleunni. Nem tudom, miért van ez, lehet csak fél megkérdezni mert én vagyok az idősebb, meg mindig mindenben nekem kell dönteni. De közben látszik rajta, hogy nagyon szeret. Néha nekem is jól esne, ha mondaná, hogy látni akar..
Szerintetek miért van ez?
Te hány éves vagy?
A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! (???)
Szia! Te a fiú vagy a lány vagy?
Ha a fiú, és a barátnőd 15 éves, akkor simán lehet, hogy ezt a tipikus lányos dolgot vallja, hogy 'a fiúnak kell kezdeményezni'. Persze ha nem mutatja ki egyáltalán, hogy szeret, vagy soha nem kezdeményez, akkor az tényleg elég furcsa...Főleg egy ilyen hosszabb kapcsolatban. Esetleg rákérdezhetsz nála finoman. És akkor kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!