Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akivel jóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akivel jóba vagyok már egy 3 hónapja kb. találkozunk úgy heti szinten, szoktunk chatelni elég sokat szoktunk írogatni, de mindig (nagy általánosságban) én írok elsőnek. Azért nem ír, mert nem érdeklem?

Figyelt kérdés
Nem tudom megfejteni...

2014. ápr. 25. 20:53
 1/2 anonim válasza:
én is ilyen helyztben voltam de csak elfoglalt vagy mást csinál de ha írsz neki akkor eltud veled töleni egy kis időt és már ír lehet hogy bejössz neki
2014. ápr. 25. 21:09
 2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy csak azért nem ír, mert attól tart, hogy zavarna téged vagy ilyesmi. Például én is így vagyok vele, majdnem minden nap beszélek a fiúval ,akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, de legtöbbször ő ír rám.
2014. ápr. 25. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!