Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit csináljak?
A barátnőmmel több mint 5 hónapja vagyunk együtt de mostanában elég érdekes lett a viszonyunk. A suliban mindketten a saját tarsaságunkkal vagyunk amivel alapvetően nincsen semmi probléma de napközben max. 2-3 szót beszélünk aminél szerintem mindenképpen többre lenne szükség. Reggel és délután együtt jövünk megyünk de egy barátnője mindig ott van és emiatt konkrétan nem töltünk időt kettesben hétköznap. Minden barátnőjével jóba vagyok és bírom őket de nem velük akarom tölteni az időt ilyenkor. Az elmúlt 1 hónapban max. 2 órát tölthettünk együtt amiből 1 veszekedés és annak megbeszélése volt. Ma délután voltunk kicsit együtt de nem igazán volt mondanivalóm és látszott rajta hogy nem tetszett neki hogy csendben voltam. Szerintem érthető hogy nem nagyon volt kedvem beszélgetni úgy hogy közben tudom hogy konkrétan úgy tűnik hogy egyaltalán nem érdeklem őt. Mikor ketten vagyunk megváltozik minden és olyan mint régen és olyankor tényleg nagyon jó de az esetek többségében nem együtt vagyunk és nem ez az alapvető. Ne értsetek félre nem azt akarom hogy egymás nyakán lógjunk egész nap de az arany középútat kellene megtalálni. Nem tudom hogy én gondolom túl és ezzel nincs probléma (kétlem hogy így lenne) vagy szerinte ez így rendben van és tök jó minden. Nagyon jól el tudok beszélgetni bármiről de mikor a problémáimról kell beszélni akkor az nagyon nehezen megy ezért inkább "ülök" rajtuk. Mit csináljak? Hogy beszéljük meg? Érdemes egyáltalán megbeszélni még?
Előre is köszönöm a segítségeteket
Ő 16 én 17 éves vagyok
Te max megbeszélni tudod vele a dolgot és jelezni a problémádat.
Amúgy ha ő továbbra is éretlen kislány módjára viselkedik és nem képes megtalálni a barátok-párkapcsolat egyensúlyát akkor ez csak bukás lesz.
Meg 5 hónap után még bőven kéne tartani a "lila ködnek". Nekem az is fura hogyha látom, hogy a párom rám vár nem mondom meg a barátaimnak, hogy akkor velük mára ennyi.
Nem lehet hogy számára túl sokat vagytok együtt? Nem minőségileg, hanem fizikálisan egy légtérben. Egy suli, haza séta stb.
Duzzogni, pofákat vágni, nem szólni egymáshoz nem érdemes egyetlen kapcsolatban sem, ez olyan ovis szokás.
Ha szeretitek egymást, akkor ahogy itt fel tudod tenni a kérdést, magadnak és neki is fel tudod tenni és értelmesen, nyugodtan meg tudjátok beszélni. Ha elmúlt köztetek a láng, akár egyikőtök részéről, akkor meg békével el kell válni. Lehet, hogy ő már nem szeret, csak nem meri kimondani, hogy szakítsatok, nem akar fájdalmat okozni. Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!