Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fiú. csak az egyik lehet. Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
A barátom elhanyagol, nem foglalkozik velem de én szeretem őt még mindig, csak sajnálom hogy annyi ideje sincs rám hogy írjon nekem egy "szeretlek"-et. AnoTalk-on megismertem egy fiút, akiről kiderült hogy ismerjük egymást, felvettem vele a kapcsolatot, és már egy jó ideje szerelmes belém. Nagyon kedves, foglalkozik velem és becézget. Nem tudok választani. Melyik fiú legyen? Mind a kettőt nagyon szeretem... De egyiknek se szeretnék hazudni. Hogyan rendezzem a dolgokat hármunk között? Félek rosszul döntök...2022. nov. 8. 21:03
11/18 anonim válasza:
#10 A filmes idol nincs fizikailag a csaj mellett, nem beszélget vele, nem szerelmes belé, azaz ez nem a legjobb hasonlat. Az nyilván semmi, hogy egy filmben kinézetre tetszik valaki, de itt nagyon nem erről van szó. Ez jelenleg nem megcsalás, de ettől függetlenül szerintem undorító dolog. Ebből látszik, hogy nem szereted igazán már a barátodat.
12/18 anonim válasza:
Vannak bajok fejbeb.. nem kicsi..
Minek kell az ilyennek pár?
13/18 anonim válasza:
Á igen, tök normális másba szerelmesnek lenni, ha van párod, bocs, elfelejtettük:(
14/18 anonim válasza:
Lehet a pasizás helyett a tanulásra kéne még koncentrálni, nemtudom hány éves vagy de borzasztóan ostobán gondolkodsz és nagyon ocsmány amit most csinálsz mindkét sráccal. Ilyenekkel meg ne védekezzél, hogy éppen össze vagy zavarodva meg idegösszeroppanásod van, mert kutyát nem érdekel, egyszerűen szégyen amit jelenleg csinálsz és nagyon buta vagy te még egy kapcsolathoz.
15/18 anonim válasza:
Válassz engem, mint harmadik lehetőséget.
16/18 anonim válasza:
"mindenki csak a válaszomat várja"
Kik azok a mindenki? :)
17/18 anonim válasza:
#16 Gondolom a két srác, akiről szó van ;)
18/18 anonim válasza:
"A barátom elhanyagol, nem foglalkozik velem..."
Ezek alapján ő nem vár semmilyen választ, le se xarja a csaját, vagyis kérdezőt. Már hogyha a kérdező lány... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!