Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Két fiú. csak az egyik lehet....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két fiú. csak az egyik lehet. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
A barátom elhanyagol, nem foglalkozik velem de én szeretem őt még mindig, csak sajnálom hogy annyi ideje sincs rám hogy írjon nekem egy "szeretlek"-et. AnoTalk-on megismertem egy fiút, akiről kiderült hogy ismerjük egymást, felvettem vele a kapcsolatot, és már egy jó ideje szerelmes belém. Nagyon kedves, foglalkozik velem és becézget. Nem tudok választani. Melyik fiú legyen? Mind a kettőt nagyon szeretem... De egyiknek se szeretnék hazudni. Hogyan rendezzem a dolgokat hármunk között? Félek rosszul döntök...
2022. nov. 8. 21:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Akit személyesen ismersz jelenlegi, vele beszéld meg hogy szerinted hogy lenne jó a kapocs. Lehet hogy már nem annyira érdekled, vagy valami. 1000 oka lehet. A masikk sráccal meg találkozni kéne (ha messze van akkor valami online videóchat) és jobban megismerni egymást. Aztán majd eldől.
2022. nov. 8. 21:07
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Undorító vagy.. Velem is ezt csinálta egy lány, nagyon szarul esett.

Nem vagy hűséges... elég ha ennyit mondok. Ha mással akarsz lenni, szakíts a mostanival!

2022. nov. 8. 21:08
 3/18 A kérdező kommentje:
De én... De én szeretem a barátomat, soha se csaltam emg senkit és most se akarok.... Az AnoTalkos fiut meg ISMEREM tehat mar talalkoztunk is meg minden... Szoval.. Ja... Osszezavarodtam.. Csak tanácsot szerettem volna kérni mert egyszerüen négy órán át csak sírok mert mindenki türelmetlen és nem hagynak engem és már teljesen ki vagyok akadva...
2022. nov. 8. 21:28
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szereted a barátod, de jaj hát ott a Józsi is, hát igen, amúgy őt is szeretem.

Gratulálhatsz magadnak

2022. nov. 8. 21:29
 5/18 A kérdező kommentje:
Sose volt még ilyen velem, nem is akartam hogy ilyen legyen. Egyszerüen idegösszeomlásom van, ki akadtam és nem tudom mihez kezdjek mert mindenki csak a válaszomat várja..
2022. nov. 8. 21:30
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
Szakíts a csávóddal, ennyi. Nem szereted igazából.
2022. nov. 8. 21:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok rosszat neked, de ez szerintem egyenlő a megcsalással..
2022. nov. 8. 21:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Néha megkérdezik, hogy 19 évesen miért nem volt még rendes kapcsolatom.

Aztán ha elmondom, hogy pont azért mert a legtöbb tini csaj ilyen ostoba mint a kérdező akikben egy pillanatig sem lehet bízni, akkor meg nagyokat néznek xd

2022. nov. 8. 22:06
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban szeretnéd a barátodat, akkor ez a kérdés fel se merült volna benned...

Ettől függetlenül én nem cserélném le bizonytalanra a biztost.

2022. nov. 8. 22:39
 10/18 A kérdező kommentje:
Mi számít megcsalásnak? Az hogy tetszik a barátom mellett egy fiú? Képzeld. Tudtommal az a megcsalás, ha hagyom hogy fogdosson, megcsókoljon meg egyebek. Az hogy beszélgetek vele és a normális hozzá állása tetszik nekem, nem úgy mint a barátomé, egyértelműen nem megcsalás. A fogalmakkal tisztában kéne lenni.. De persze én vagyok a rossz, mert egy lánynak se volt olyanja, hogy volt barátja de emellett egy idol tetszett neki mondjuk egy filmből. Na mondjuk nekem nem egy filmből tetszik a fiú, hanem élőben. Ennyi a különbség. Nem megcsalás.
2022. nov. 9. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!