Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg lettem, és emiatt elhagyott?
örülj, hogy lelépett! ilyenre semmiben nem számíthatsz!
45/F
Hát ez tényleg elég gáz
Ne foglalkozz vele
Ha egy ilyen kicsike dologban nem számíthatsz rá.. ne várj többet tőle
Egyetértek az előttem válaszolókkal, az ilyen lányokkal nem érdemes foglalkozni, aki le sem sz.rja azt, hogy mi van veled, hanem csak azt tudja fújni, hogy nem foglalkoztál vele eleget.
Komolyan sajnállak, hogy eddig egy ilyen idióta volt a barátnőd, és akkor még finoman fogalmaztam
Az ilyen meg sem érdemelt. Orulj neki hogy meg most kiderult
Es ezt nokent irom
Az is lehet ám, hogy a betegséget csak ürügynek használta, hogy leléphessen.
Szerintem már megvolt neki az utódod, csak nem volt elég egyenes eléd állni és tisztességesen szakítani. Inkább nekiállt vernyákolni, hogy nem foglalkoztál vele egy hétig...
Akárhogy is, talán most nem látod, de a Szerencse melléd állt amiért elkotródott.
Szerintem is csak kifogás volt a betegséged.
De lányként írom, hogy jobb nélküle. Mit vársz egy olyan kislánytól, aki az első nagyobb akadálynál ott hagy és egy ilyen helyzetben sem képes a beteg párját előbbre tartani a saját figyelemhiányánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!