Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Beteg lettem, és emiatt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg lettem, és emiatt elhagyott?

Figyelt kérdés
Elkaptam a Covidot, egy hétig 40 körüli lázam volt, és nem tudtam eleget foglalkozni vele - legalábbis ezt mondta, így gyorsan más srác után nézett. Nem jelenthettem valami sokat neki, igaz? Tényleg az én hibám volt?
2022. nov. 7. 11:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

örülj, hogy lelépett! ilyenre semmiben nem számíthatsz!

45/F

2022. nov. 7. 11:19
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, akinek ennyire semmit nem jelentesz, azt jobb is nem visszasírni.
2022. nov. 7. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen csajért nem kár.
2022. nov. 7. 11:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg elég gáz

Ne foglalkozz vele

Ha egy ilyen kicsike dologban nem számíthatsz rá.. ne várj többet tőle

2022. nov. 7. 13:32
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem válaszolókkal, az ilyen lányokkal nem érdemes foglalkozni, aki le sem sz.rja azt, hogy mi van veled, hanem csak azt tudja fújni, hogy nem foglalkoztál vele eleget.

Komolyan sajnállak, hogy eddig egy ilyen idióta volt a barátnőd, és akkor még finoman fogalmaztam

2022. nov. 7. 14:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Tedd össze a két kezed, hogy ez a csaj lelépett!
2022. nov. 7. 15:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A fr.ncokat volt a te hibád! Nyugodj meg, ha ennyire becsült téged, semmit sem vesztettél. A következő barátnőd legyen rendes, azt kívánom. 30N
2022. nov. 7. 16:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen meg sem érdemelt. Orulj neki hogy meg most kiderult

Es ezt nokent irom

2022. nov. 7. 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet ám, hogy a betegséget csak ürügynek használta, hogy leléphessen.

Szerintem már megvolt neki az utódod, csak nem volt elég egyenes eléd állni és tisztességesen szakítani. Inkább nekiállt vernyákolni, hogy nem foglalkoztál vele egy hétig...

Akárhogy is, talán most nem látod, de a Szerencse melléd állt amiért elkotródott.

2022. nov. 7. 17:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak kifogás volt a betegséged.

De lányként írom, hogy jobb nélküle. Mit vársz egy olyan kislánytól, aki az első nagyobb akadálynál ott hagy és egy ilyen helyzetben sem képes a beteg párját előbbre tartani a saját figyelemhiányánál?

2022. nov. 7. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!