Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott, de vissza akar jönni, mit tegyek?
3 hónapig jártunk, szakított velem, mert nem akartam még lefeküdni vele, nekem ő volt az első, és még túl korainak tartottam volna. Már hetek óta folyamatosan próbálkozik, azt mondja, hogy megbánta, meg nagyon sajnálja, adjak neki még egy esélyt.
Nem tudom mi legyen most.
Én nagyon szerettem, a szakításunk után minden nap sírtam, talán még most is szeretem, viszont attól félek, hogy neki csak arra kellettem.Közös ismerőseinktől tudom, hogy ő ezalatt állandóan csajozott, rengeteg lánynál bepróbálkozott, de senkivel nem jött neki össze, lehet, hogy csak ezért akarja újra kezdeni.
Most meg van egy másik fiú, kedves figyelmes, beszélgettünk vele erről és azt mondja, hogy ő nem fog eröltetni semmit, de vele még nem alakult ki.
Verd ki a fejedből. Még azt is tudod, hogy azért akar visszamenni hozzád, mert mindenki más lekoptatta (bocsi).
Had könyörögjön. Azt írnám a helyedben, hogy vegyen egy műp*ncit és abba dugja bele, ha az kell neki.
18/f
Ez a klasszikus "nem adtad be a derekad, ezért doblak, viszont nem jött be utána az élet" történet. Nem jöttek össze a randik, nem sikerült egy csajt se befűzni, úgyhogy visszakanyarodik hozzád, mert te vagy a biztonságosnak hitt B-terve. Még ha nem is jöttöt össze, arra tökéletes vagy számára, hogy az egóját kicsit simogasd, flörtölgess, érezze hogy valaki akarja őt.
Halálra van ítélve az egész, melletted is ugyanúgy csajozni fog, mert nem vagy számára fontos, nem jelentesz számára semmit - csak épp most kell neki valaki.
A másik fiúval foglalkozz, aki már most jobban figyel rád mint az előző valaha tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!