Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek melyik az előnyöse...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik az előnyösebb? Ha a fiú, vagy ha a lány az idősebb? És miért?

Figyelt kérdés

2022. nov. 4. 11:37
A kérdező szavazást indított:
Fiú
Lány
30 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem (saját kapcsolatomból kiindulva) jobb és "megszokottabb" ha a fiú idősebb.

De igazából nem számít semmit.

2022. nov. 4. 11:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobb, ha a fiú az idősebb. De a fiú haverjaim mindig azt mondják, hogy nekik mindig sokkal jobb a kapcsolatuk, ha a lány az idősebb.
2022. nov. 4. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Első vagyok.

Nem hiszem, hogy ennyire befolyásolná a kapcsolat minőséget. Max nekik az idősebb jön be és ennyi. Legjobb barátnőmnek nála fiatalabb párja van (pár hónappal csak)

Anya bátyjának a felesége szintén idősebb a férfinél, de itt évekről van szó, nem csak hónapokról.

Keresztanyámnak pedig több mint 10 évvel idősebb a férje.

Mind nagyon jól működő kapcsolatban élnek, de nem a számok miatt. :)

2022. nov. 4. 12:20
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Én jobban kijövök az idősebb nőkkel. 15 éves koromban is jobban elbeszélgettem 30as nőkkel, mint a korombeli lányokkal. Ez azóta se változott. Alapból a mai lányok nagyon nem az én világom. Élvezni kell az életet, szóval arra hajt a többség, hogy minnél több nemibetegséget össze szedjen. Sok lány 2 szó után is félre vonul egy idegennel ha jól néz ki, mert miért ne?? Semmi tartás nincs bennük. De az egó az odavág. Alapból meg van nekik az a tény, hogy "a lányok korábban érnek", amit ők úgy értelmeznek, hogy ők okosabbak, érettebbek, mint egy kortársuk. De kb a lónak a falloszát. Ez a mondat a biológiai jegyekre vonatkoznak, hogy hamarabb lesznek ivar érettek, helyenként hamarabb történik változás biológiai szempontból és nem arra vonatkozik, hogy milyen szuper intelligensek. Csak ugye az alap biosz órán se figyelnek már, hogy ez hogy is lenne értendő.

Ezzel szemben egy idősebb nőnek max akkor van nagy egója, ha van mire. Tapasztalat útján is több dologgal találkozott már, tényleg élvezetesebb egy beszélgetés, lehet nagyobb témákról is beszélgetni.

Számomra amúgy ez volt furcsa, hogy tizenévesen is hozzá se tudtam szólni egy korombeli lányhoz, max nagyon tő mondatokban tudtunk beszélgetni, mert ők mennyire érettek... Míg egy idősebb lánnyal, nővel meg bármiről lehetett beszélgetni, akár hosszú órákon keresztül a semmiről is. Teljesen másabb értékrenddel vannak, mint a fiatalabb lányok.

Persze ez tényleg nagy általánosság. Vannak mindenhol kivételek. Sajnos hiába jövök ki jól egy 40es nővel, számomra ott kapcsolat elképzelhetetlen. Pl itt is beszélgettem már 70évessel is, vele is elvoltam, tényleg jókat lehetett beszélgetni. De kapcsolat téren más. A terveimhez fiatalabb vagy korombeli lány kellene. Kihívás olyan lányt találni akivel tényleg elvagyok így és működik a dolog, de vannak ilyenek. Persze ők nagyon kelendőek is, szinglit nagyon nehéz ilyen lányból találni. De ha valakinek sikerül, kb olyan érzés, mintha unikornist találna. Az ilyen lányokat meg kell becsülni, szeretni kell és gondoskodni róluk.

Egy lány szívét nem elnyerni nehéz, hanem megtartani.

2022. nov. 4. 13:01
 5/9 anonim válasza:
100%
Ez nem számít semmit, ha egyikőtök sem gyerekes és meg tudtok beszélni dolgokat, problémákat. A lényeg, hogy a kapcsolat legyen jó. Két ugyanolyan korú ember közül is lehet az egyik kevésbé érett gyerekes, vagy pont az ellenkezője. Simán lehet annyira érett egy 2-3 évvel fiatalabb is, mint a nála idősebb a kapcsolatban.
2022. nov. 4. 19:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
mindenképpen az egyik. sőt, még az is elfogadható, ha a két fiúból vagy két lányból csak az egyik idősebb a másiknál.
2022. nov. 6. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi a korkülönbség és, h életük melyik szakaszában vannak. Fiatalabb korban nem számít, középkorban "összeérnek", vagyis szinte eltűnik, időskorban viszont nem olyan jó ha az egyik még fitt, tevékeny, egészséges a másik meg már bottal is alig tud mozogni.
2022. nov. 9. 04:49
 8/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Kamasz- és fiatal felnőttkorban lelkileg a lányok érnek gyorsabban ezért előnyösebb, ha a fiú idősebb. Felnőtteknél szintén az a jó, ha a férfi javára van 5-6 év korkülönbség, mert így a nők 50 évei felé óhatatlanul bekövetkező menopauza kevésbé gyötri meg a kapcsolatot.
2022. nov. 9. 16:37
 9/9 sipekilaci válasza:
Első testi kapcsolatom 16 évesen egy majd 19 éves lánnyal volt. Nagyon jó volt vele. (Más kérdés, hogy a szülei ellenezték. //Az enyémek meg nem tudtak róla//) Utána sorozatban volt 3-5 évvel idősebb lányokkal kapcsolatom. Egyéjszakás és hosszabb is. Legnagyobb korkülönbség 22 éves koromban volt: egy 38 éves nő volt a partnerem. Nem, nincs anya komplexusom. Nagyobb intimmérettel (20-21 cm x 6) és nagy potenciával rendlkeztem, így szinte kézről kézre adtak.Aztán később volt kapcsolatom, ahol én voltam az idősebb. És az is jó volt.
2023. febr. 20. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!