Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik az előnyösebb? Ha a fiú, vagy ha a lány az idősebb? És miért?
Szerintem (saját kapcsolatomból kiindulva) jobb és "megszokottabb" ha a fiú idősebb.
De igazából nem számít semmit.
Első vagyok.
Nem hiszem, hogy ennyire befolyásolná a kapcsolat minőséget. Max nekik az idősebb jön be és ennyi. Legjobb barátnőmnek nála fiatalabb párja van (pár hónappal csak)
Anya bátyjának a felesége szintén idősebb a férfinél, de itt évekről van szó, nem csak hónapokról.
Keresztanyámnak pedig több mint 10 évvel idősebb a férje.
Mind nagyon jól működő kapcsolatban élnek, de nem a számok miatt. :)
Én jobban kijövök az idősebb nőkkel. 15 éves koromban is jobban elbeszélgettem 30as nőkkel, mint a korombeli lányokkal. Ez azóta se változott. Alapból a mai lányok nagyon nem az én világom. Élvezni kell az életet, szóval arra hajt a többség, hogy minnél több nemibetegséget össze szedjen. Sok lány 2 szó után is félre vonul egy idegennel ha jól néz ki, mert miért ne?? Semmi tartás nincs bennük. De az egó az odavág. Alapból meg van nekik az a tény, hogy "a lányok korábban érnek", amit ők úgy értelmeznek, hogy ők okosabbak, érettebbek, mint egy kortársuk. De kb a lónak a falloszát. Ez a mondat a biológiai jegyekre vonatkoznak, hogy hamarabb lesznek ivar érettek, helyenként hamarabb történik változás biológiai szempontból és nem arra vonatkozik, hogy milyen szuper intelligensek. Csak ugye az alap biosz órán se figyelnek már, hogy ez hogy is lenne értendő.
Ezzel szemben egy idősebb nőnek max akkor van nagy egója, ha van mire. Tapasztalat útján is több dologgal találkozott már, tényleg élvezetesebb egy beszélgetés, lehet nagyobb témákról is beszélgetni.
Számomra amúgy ez volt furcsa, hogy tizenévesen is hozzá se tudtam szólni egy korombeli lányhoz, max nagyon tő mondatokban tudtunk beszélgetni, mert ők mennyire érettek... Míg egy idősebb lánnyal, nővel meg bármiről lehetett beszélgetni, akár hosszú órákon keresztül a semmiről is. Teljesen másabb értékrenddel vannak, mint a fiatalabb lányok.
Persze ez tényleg nagy általánosság. Vannak mindenhol kivételek. Sajnos hiába jövök ki jól egy 40es nővel, számomra ott kapcsolat elképzelhetetlen. Pl itt is beszélgettem már 70évessel is, vele is elvoltam, tényleg jókat lehetett beszélgetni. De kapcsolat téren más. A terveimhez fiatalabb vagy korombeli lány kellene. Kihívás olyan lányt találni akivel tényleg elvagyok így és működik a dolog, de vannak ilyenek. Persze ők nagyon kelendőek is, szinglit nagyon nehéz ilyen lányból találni. De ha valakinek sikerül, kb olyan érzés, mintha unikornist találna. Az ilyen lányokat meg kell becsülni, szeretni kell és gondoskodni róluk.
Egy lány szívét nem elnyerni nehéz, hanem megtartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!