Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kapjam össze magam szakítás után? Kicsit elveszettnek érzem most magam.
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat volt, kicsit tátongó ürességet hagyott, mivel én többre terveztem. Volt barátnőm látom egyre jobban van, jár már ide oda fiúkkal-lányokkal, én pedig még csak szedem össze magam.
Kicsit más a helyzet sajnos mert Ő még sulis, én már dolgozok, nincs is annyi barátom, nem ismerkedek olyan könnyen mint Ő dekoratív nőként. Frekventáltabb városban is lakik. Gondoltam én is már mindenre, munkahelyet váltani, elköltözni, valahogy megváltozni de még nem indult be a folyamat.
Vajon mit kéne tennem? Nem megy könnyen a továbblépés, igaz még friss, 1-2 hetes a dolog valószínűleg ez okozza.
De azt érzem Ő jobban jött ki ebből az egészből.
2022. nov. 3. 12:41
1/2 anonim válasza:
Próbálj ismerkedni, bulizni, vagy találj egy hobbit amiben jól érzed magad. Idővel jobb lesz hidd el. Ha van kedved dobj egy pm-et aztán beszélgethetünk bármiről :)
2/2 anonim válasza:
Sok férfi edzéssel dolgozza fel ezt az ürességet, ezt tudom javasolni. Meg azt amit az előző válaszoló is mondott. A barátok ismerkedés is segíthet, és persze idővel egyre jobb lesz szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!