Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek akar tőlem vmit ez a lány?
Figyelt kérdés
22/F vagyok. Azt tudni kell rólam hogy alapból nincs könnyű dolgom a csajozásba. Alapból félénkebb a természetem ami sajnos nem előnyös vmint picit másabb vagyok mint az átlag emiatt sokan lenéznek meg kiközösítenek. Most van egy lány és úgy érzem mintha közelítene felém. Próbál velem beszélgetni stb. Egyszer még azt is felajánlotta hogy akár nála is lakhatnék. Egyszer volt is olyan hogy megöleltük egymást és azért néhány puszit adtunk egymásnak. Valamint még nem tetszik neki hogy engem lenéznek meg kiközösítenek és elkezdett veszekedni az ismerőseimmel hogy ez milyen dolog már igaz hogy kicsit ilyen vagyok de attól még egy nagyon rendes szerethető ember vagyok stb. Ez jelenthet vmit szerinted?2022. nov. 3. 06:56
1/5 anonim válasza:
Azt, hogy kedvel téged. Beszélgessetek minél többet, találkozzatok kettesben stb.
2/5 anonim válasza:
Öcsém ennyire nyomorék te sem lehetsz már amennyire leírod..
Próbál beszélgetni veled/ elhív, hogy aludj nála/ megvéd(ezen baszott gyorsan változtass..)
Mire vársz még?? Milyen jel kellene még ezeken a rettenetesen egyértelműeken kívül, hogy elhívd valahova?
Na vegyél egy b*szott nagy levegőt és írj rá!
3/5 anonim válasza:
Az biztos hogy kedvel, lépj felé és kiderül.
Bár én annak biztosan nem ajánlanám fel hogy lakjon nálam akire nem vagyok rágerjedve.
5/5 Senior Séf válasza:
Most már keresd meg a tökeidet, öcsibogyó, és viselkedj hozzájuk méltóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!