Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek ez mit jelent?
Figyelt kérdés
A virus elött még a suliban egyik fiúosztálytársam sokszor emelgetett.
Nem zvar v ilyesmi csak érdekel h szerintetek ez mit jelenthet.
Én 66 kiló vagyok ö 95 100 körül lehet.
Mindketten 16 vgyunk.
2020. ápr. 15. 10:04
1/8 anonim válasza:
Nem mindegy milyen módon beszélt rólad, az meg nem derül ki. A testsúly nem számít.
2/8 anonim válasza:
Szeret téged és a kedvedben akar járni.
Azt akarja, hogy erős fiúnak gondold ezáltal nagyobb esélye legyen nálad.
3/8 Stark2000 válasza:
#1 válaszoló, értelmezed újra az első sor utolsó szavát. Nem emlegette, EMELGETTE. :D
Szerintem ne tulajdoníts neki túl nagy jelentőséget, ennyiből semmi sem vonható le. Lehet baráti hülyéskedés, lehet egyfajta közeledési mód is. Tudni kellene több infót, akkor lehetne találgatni.
5/8 anonim válasza:
Azért a lábméretetekre is fontos kérdés itt! Jobb tanácsot tudnánk adni ha tudnánk!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vgyunk együtt v ilyesmi. :D
2020. ápr. 15. 11:04
7/8 anonim válasza:
Hányszor akarod még kiírni ugyanazt...???
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
8/8 A kérdező kommentje:
Bocs de ez nem én vagyok. xD
2020. ápr. 15. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!