Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek is nehéz vok?
Bartaim azal csufolnak hogy nehéz vok és hogy ugyse tud senki felemelni.
Pdig sztem nem vok az 66 kiló vok 173 centihez ami sztem nem sok.
Nem zvar meg hüeségnek és gyerekesnek is tartom de fiuk sztetek is nehéz vgyok?
Azt, hogy milyen az alkatod, csak kép alapján lehet megmondani.
Egyébként én fiúként vagyok 172 centihez 62 kiló, és azt látom, hogy zsír már nem tudna úgy rám jönni, hogy az ne látszódjon rajtam. Ebből kiindulva, ha sokat sportolsz, és izmos vagy, akkor nem vagy nehéz, ha zsírosabb alkatú vagy, akkor viszont igen.
Lehet duci vagy kövér vagy, de súlyban 70 kiló nem a mozdíthatatlan kategória. Én 110 kiló voltam mégis ölbe tudott venni akár egy 70kilós gyerek is átlagos fizikummal.
Félreértések elkerülése végett csak jelezném, hogy a 110 kiló onnan adódott, hogy rendszeresen edzek és pont akkor voltam tömegnövelő szakaszban. A haverom meg kíváncsi volt hogy megbír-e emelni. De meg :D
Szóval arra a 66 kilóra nem mondanám azt hogy lehetetlen. Persze ha lesz egy vasággyal együtt 50kilós pasid, akit inkább a ruhái hordanak mint ő a ruháit, akkor az nem biztos hogy megbírna emelni.
Nem vagy nehéz csak duci. Lányként le adhatnál pár kilót.
De ha te így elvagy akkor nyilván nem kötelező. Valószínűleg nem csak a súlyod miatt piszkálnak amúgy hanem azért is mert nem vagy egy Sherlock vágesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!