Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért nehéz elhinni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nehéz elhinni, hogy vannak fiúk, akik kifejezetten a kövér lányokra buknak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez ritka, de ilyen vagyok és vannak mások is azért. Sokféle lány tetszett már, de a legjobban az jön be, ha nagyon duci, kövér a leányzó. Nem is a "telt" tetszik, hanem az, ha mindenhol van már háj bőven, poci, combok...

Ismerkedéskor ezt nem nagyon hiszik el a lányok. Szerintem felteszik, hogy udvariasan szemet hunyok a duciság felett, de nem erről van szó, hanem tetszik is. Amikor szóba kerül, fura nézést kapok, de volt aki besértődött, mert azt hitte szórakozom...

Miért ilyen nehéz ezt elhinni??

19/F

2019. okt. 18. 18:34
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Mert azt hiszik hogy attól vonzóbbak hogy van seggük,és olyan vékonyak mint a kisujjam. Ettől pedig majd azt fogják gondolni hogy mindenki rájuk fognak gerjedni. Maximum a kanos kisfiúk 😂
2019. okt. 18. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Amilyen felszínes idióták. Nem csodálom hogy a fiúk már a kövér lányokkal dugnak. Kicsit elszálltak maguktól. Nyomják az instagram fotókat,és kapják a likeokat a kanos kisfiúktól. Beképzeltek és sminkelik magukat. 20 farok van egyszerre a seggükben. Vérbeli ringyók. 🙈
2019. okt. 18. 18:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy utálkozunk...:-(
2019. okt. 18. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Én azért utálkozom mert incel vagyok és ronda. Az ölelést is csak 1x kaptam de azt is szánalomból. 😭
2019. okt. 18. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan abból az okból amiért sokan a bókokat se hajlandók elhinni. Annyiszor csesztették amiatt mert kövér, vagy ő maga képtelen vonzónak látni magát és elképzelhetetlen számára, hogy bárki is bukna rá. Az biztos hogy én is rohadt rondának látom magam és nehezemre esne elhinni, hogy bárki is vonzónak látna. Inkább veszem kényszeres bókolásnak vagy csesztetésnek.
2019. okt. 18. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Én sovány lány vagyok,viszont mégis vannak melleim,és fenekem. Általában,hogyha valaki közt felmerül a téma,megemlíti,hogy neki jobban bejönnek a soványabbak.

Egyébként,nekem inkább a teltebb,nagyobb fiúk jönnek be. Fogalmam sincs miért. Jobban hozzá lehet bújni,és nem fújja el a szél,mint a legtöbb mostani,nagyon sovány,"""izmos""" srácot.

Mindenkinek más az ízlése. A teltebb lányok pedig azért nem hiszik el,mert valószínű,eddig nem dícsérgették az alakjukat,hanem megszólták a rajtuk levő felesleget.

2019. okt. 18. 20:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Én megerősíteném a kérdező véleményét, nekem a nagyon kövér, hájas csajok jönnek be. Persze nem kell túlzásokba esni, a Jabbákat már én sem kedvelem, de ha egy nő csinos és arányos alkatú, akkor 120, sőt 150kg-ig simán tolnám :)

27/F

2019. okt. 18. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyszerűen hihetetlen, szerintem én még életemben egy bókot sem kaptam fiúktól.

21/L

2019. okt. 18. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Jo lenne ha többen gondolnák ezt amit te :)

31N

2019. okt. 19. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

én is így gondolom szépek a telt nők szexik.

23f

(nekem az a gondom hogy az ilyen lányok is csak az izmos kigyúrt pasit veszik észre csak őket látják pasinak,legalább is eddig én csak ezt tapasztaltam)

2019. okt. 22. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!