Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nehéz elhinni, hogy vannak fiúk, akik kifejezetten a kövér lányokra buknak?
Tudom, hogy ez ritka, de ilyen vagyok és vannak mások is azért. Sokféle lány tetszett már, de a legjobban az jön be, ha nagyon duci, kövér a leányzó. Nem is a "telt" tetszik, hanem az, ha mindenhol van már háj bőven, poci, combok...
Ismerkedéskor ezt nem nagyon hiszik el a lányok. Szerintem felteszik, hogy udvariasan szemet hunyok a duciság felett, de nem erről van szó, hanem tetszik is. Amikor szóba kerül, fura nézést kapok, de volt aki besértődött, mert azt hitte szórakozom...
Miért ilyen nehéz ezt elhinni??
19/F
Én sovány lány vagyok,viszont mégis vannak melleim,és fenekem. Általában,hogyha valaki közt felmerül a téma,megemlíti,hogy neki jobban bejönnek a soványabbak.
Egyébként,nekem inkább a teltebb,nagyobb fiúk jönnek be. Fogalmam sincs miért. Jobban hozzá lehet bújni,és nem fújja el a szél,mint a legtöbb mostani,nagyon sovány,"""izmos""" srácot.
Mindenkinek más az ízlése. A teltebb lányok pedig azért nem hiszik el,mert valószínű,eddig nem dícsérgették az alakjukat,hanem megszólták a rajtuk levő felesleget.
Én megerősíteném a kérdező véleményét, nekem a nagyon kövér, hájas csajok jönnek be. Persze nem kell túlzásokba esni, a Jabbákat már én sem kedvelem, de ha egy nő csinos és arányos alkatú, akkor 120, sőt 150kg-ig simán tolnám :)
27/F
Mert egyszerűen hihetetlen, szerintem én még életemben egy bókot sem kaptam fiúktól.
21/L
Jo lenne ha többen gondolnák ezt amit te :)
31N
én is így gondolom szépek a telt nők szexik.
23f
(nekem az a gondom hogy az ilyen lányok is csak az izmos kigyúrt pasit veszik észre csak őket látják pasinak,legalább is eddig én csak ezt tapasztaltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!