Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan szakítsak a barátommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak a barátommal?

Figyelt kérdés
Mostanában kevés időt fordít rám, állandóan a haverjaival lóg, velük megy el bulikba. Az üzeneteimre órákkal később válaszol. És nem érezteti már velem azt a szeretetet amit régen. De ha rákérdezek, hogy miért viselkedik így az én fejemet harapja le mivel, hogy merek ilyet kérdezni még jó, hogy szeret. Állandóan fáradt, ha este felhívom. Segítséget szeretnék kérni. :/
2022. okt. 30. 10:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy voltam barátnőm részéről, ott ő csinált ilyet. Találkozz vele és mondd el neki hogy neked ez nem megy, így nem jó és próbáltál már vele beszélni de semmi sem változott ezért nem látsz más utat mindenkinek jobb lesz így.
2022. okt. 30. 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban.
2022. okt. 30. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Internetes kapcsolat?

Amúgy nem kell egyből szakítás, beszéld meg vele hogy ez mennyire bánt téged, aztán várj, hátha változtat rajta esetleg.

2022. okt. 30. 11:48
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 nem internetes
2022. okt. 30. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem ugyanígy leszrt a barátnőm, aztán mondtam neki, hogy mivel nem érzem, hogy törődne velem, így befejeztük. Még egyedül is jobb lenni, mint állandóan kunyerálni valakinek a figyelmét. Kösz nem :D Ha valaki nem látja, hogy többet érsz, akkor ne pazarold rá az életed :)
2022. okt. 30. 13:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2022. okt. 30. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb megoldás az egyenesség. Van annak akadálya, hogy odaállj elé és elmondd, hogy ez a szitu, lépnél?
2022. okt. 30. 13:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Szakítottunk :/
2022. okt. 30. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, de legalább már tisztábban látsz. Hidd el, hogy olyat érdemelsz, aki figyel rád és meghallgat.
2022. okt. 30. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most célszerű nem pasizni.... Lelkileg-érzelmileg éld meg ezt a történetet, és amikor maximálisan megtörtént ez, akkor lesz értelme bármiben is lépni.
2022. okt. 30. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!