Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit lehet csinálni, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, ha egy lányt manipulálnak?

Figyelt kérdés
Mármint annyira átlátszóan, annyira undorító módon mossák az agyát, és egyszerűen nem veszi észre, hogy mi történik, mi több, azokat gyűlöli, utálja és bszogatja, akik látják, hogy hogyan fordul ki önmagából. Mit lehet csinálni?
2022. okt. 28. 13:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sikerült megszabadulnia a sráctól végül. Igaz, hogy 10 letiltott accountom bánta, párszor kaptam néhány pofont, le voltam ugatva szrházi féregtől mindennek, de végre önmaga.
2022. dec. 18. 14:15
 12/14 NTBS ***** válasza:
47%
Kitartó voltál, ez dicséretes. A többi majd kialakul.
2022. dec. 18. 16:48
 13/14 anonim ***** válasza:
#11 Nagyon megérte.😂
2022. dec. 18. 17:04
 14/14 A kérdező kommentje:
Elkiabáltam. Újra a srác körül kering a csaj.
2022. dec. 22. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!