Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egyes lányok miért buknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes lányok miért buknak nőies fiúkra?

Figyelt kérdés

Tudjátok az ilyen tipikus "szép fiúk" vagy "szőke hercegekről" van szó, mint például a 10 évvel ezelőtti Harry Styles. Tudjátok az olyanok akiken alig nő valami szőr, általában nincsenek 70 kg sem de az nagyon fontos hogy szűk boka villantós farmerban legyenek, meg minden hajuk szála mindig szépen be legyen igazítva. Az érdeklődési körük is ilyen csajos, mint színjátszás, kórus, tánc, divat, stb.

Félreértés ne essék én totál el tudom fogadni ha valaki jobb pasi nálam csak egyszerűen nem értem, hogy a lányok mit esznek a lányos fiúkon, mivel hogy számomra meg egy férfias nő a visszataszító.

2022. okt. 27. 20:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok benne biztos hogy őket preferálják, egyáltalán melyik korosztályról beszélünk? De ennek holnap jobban utána nézek.
2022. okt. 27. 20:57
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Sokaknak a férfiasság az igénygelenséget jeleni, a férfiak között is, talán ezért
2022. okt. 27. 21:11
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Nő vagyok és el sem tudom képzelni. Már tinikoromban sem értettem, mit esznek a többiek az ilyen nyálas, csajos kisfiúkon, akiknek a nagy része még meleg is, pl. a fent említett Harry Styles is csőbúza. Lehet, hogy van valami leszbikus hajlam ezekben a lányokban, nem tudom.
2022. okt. 27. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
A színjátszás miért csajos? Évezredekig csak férfiak adhattak elő színpadon.
2022. okt. 27. 22:25
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Nem ismerek senkit, aki az általad leírt igényekkel rendelkezik, vagy ilyen fiú tetszene neki...
2022. okt. 27. 23:03
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Hát, kinek mi az esete, ez egyénfüggő. Néhányan az általad körülírt srácokra buknak, de olyan lányok/nők is vannak, akik lehetőleg szóba sem állnak senkivel, akin nincs elég izom, nincs szépen rendben tartott szakálla, nem elég 'bújós mackós' stb, egyszerűen csak azért, mert ez az igazán vonzó nekik. De ez fordított esetben is így van, te például azt írod, hogy nem tetszenek a férfias nők, de vannak, akiknek kifejezetten az jön be. Nem vagyunk egyformák, az ízlésünk sem az, ez így van rendjén.

Nem az számít, hogy 'jobb pasi-e nálad'. Nem tudom, hogy te milyen kategóriába sorolnád magad, meg felesleges is bárkit skatulyázni, de vannak és lesznek is olyan lányok, akiknek a te 'típusod' lesz a legvonzóbb, és másra nem is kíváncsiak. Az első válaszoló pedig jól mondja, hogy az ízlésben nagyon sokat számít a korosztály.

2022. okt. 27. 23:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak ízlés kérdése.
2022. okt. 28. 02:09
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés. Én például a fiús lányokat szeretem.
2022. okt. 28. 09:34
 9/12 anonim válasza:
100%

Előre leszögezem hogy nem tini lány vagyok szóval csak találgatok.

De gondolom az vonzó bennük hogy adnak magukra. Ápoltak, van egy stílusuk szóval nem csak sodródnak az életben hanem van elhatározásuk.

Ezen kívül mint te is írod az érdeklődési körük is csajos, el tudnak beszélgetni divatról stb.

Egyáltalán nem biztos hogy igazam van de szerintem valami ilyesmi lehet az oka.

2022. okt. 28. 10:20
 10/12 anonim ***** válasza:
4: Ja, esetleg ha balettos lenne a fickó, de hogy pont a színjátszás? Költészet, színjátszás, festészet, az összes művészeti forma a legerőteljesebben fejezheti ki a férfiasságot, az erőt.
2022. okt. 28. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!