Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a lányok inkább a rossz fiúkra?
Mert az ilyen emberekben több magabiztossagot látni. Sokkal több védelmet lát benne.
Amúgy attól valaki nem lesz rossz fiú, hogy tetovált, meg cigizik. Meg a verekedestol sem mindenképp. Attól függ, hogy milyen körülmények között zajlik ez
Nem "a lányok buknak a rosszfiúkra", hanem ez az egy aktuális lány bukik rájuk, vagyis arra az egy aktuális rosszfiúra.
Sőt, lehet, hogy az egésznek semmi köze ahhoz, hogy a srác rosszfiú és más miatt szereti.
Sőt, lehet, hogy ha a lány nem lenne éppen szerelmes valaki másba, (tökmindegy, hogy rosszfiú vagy sem) akkor engedte volna, hogy megcsókold.
De az is lehet, hogy ha nem lenne együtt a sráccal, akkor se csókolt volna vissza, mert egyszerűen nem érez úgy.
Az érzelmeknek, főleg a szeretetnek nem lehet parancsolni, ha nem érez irántad semmit, akkor nem érez. Pont. Tökéletesen mindegy, hogy rosszfiú vagy vagy jó.
És az, hogy te jó tanuló vagy, meg tiszteled a lányokat, nem garancia arra, hogy a világ összes lánya odáig lesz érted. S mielőtt azt hinnéd, hogy a "rosszfiút" védem, ez fordítva is ugyanígy van. Senki nem fog szeretni senkit, csak azért mert az illető "rosszfiú".
Talán az èdesapja is rosszfiù volt.
Èn is kizáròlag a rosszfiùkra buktam,apukám miatt (ideál)
A jò fiùkat pojácának nèztem.
Ha okos,kb. 10èv mùlva változni fog a hozzáállása...csak ne menjen fèrjhez egy rosszfiùhoz.
Rosszul látjátok: a lányok a jóképű fiúkra buknak. Aki ilyen, annak sok sikere lesz, jobban elengedi magát, bunkóbbá válik... És a lányok sokszor ennek ellenére is vonzódnak hozzájuk.
Ha egy ronda srác lenne "rosszfiú", ő a kutyát nem érdekelné, mindenki utálná a bunkósága miatt...
De amúgy ez eskü így van, nekem konkrétan meg is mondta a csaj, hogy:
-Te olyan romantikus és kedves vagy... De én a rosszfiúkra bukok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!