Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lányok buknak az okos fiúkra?
Egyetemre jarastol nem lesz valaki okos. Amugy bejon a lexikalis tudas is, de az onmagaban eleg keves, ha valaki csak magolni tud, de logikusan gondolkodni nem. Egy matematikust / programozot stb ilyen ertelemben pl okosabbnak tartok joval, mint egy irodalomszakos barkit. De egy nem egyetemet vegzett vallalkozo is lehet okosabb egy mesterdiplomas bolcsesznel, mert nagyobb erteke van annak, ha valaki a penzugyekhez, marketinghez, stb ert, mint annak, hogy ismeri az olasz nyelv eredetet meg szerkezetet meg mittomen mert olasz szakra jart. (Legalabbis az en szememben, de altalanossagban is tobb haszna van, mivel az a tudas kb barmikor jol johet, mig az olasz kb csak akkor fog jol jonni, ha kifejezetten olyan teruleten dolgozik az ember.)
Szoval ja, az okos sracok menok, csak ne egyszerusitsuk le annyira a dolgot, hogy egyetemista = okos :)
Kiket tartasz "okos fiúknak"?
Nagytudású szakbarár a maga területén tartható okosnak, ám közben lehet érzelem nélküli, aki biztosan nem kell semilyen kapcsolatban.
Az, hogy valaki egyetemre jár(t), még emberi kapcsolataiban lehet kőbunkó.
Én az intelligens fiúkat nagyon szeretem, de ez független attól hogy milyen iskolába jár vagy járt. Nem diploma függő. Rengeteg embert ismerek akik nem diplomáztak és mégis kristály tisztán látják a dolgokat villámgyorsan felismerik az összefüggéseket a dolgok között.
Nekem egy intelligens, humoros fiú nagyon szexi 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!