Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány, akivel évfolyamtársak vagyunk. Tavaly májusban elkezdtünk beszélgetni, suliban találkozgatni. Közelebb kerültünk egymáshoz, mondhatni barátok lettünk. Nyáron kevesebbet, de azért havonta 3-4x találkoztunk,viszont ha nem is akkor beszéltünk messen. Elkezdődött a suli, ismét találkozgatunk szünetben, és mostanában elkezdte mondani,hogy aranyos/édes/cuki vagyok…elhívtam múlthéten kajálni, ahova eljött, és ott is tudtunk még beszélni. Viszont minden szép es jó, csak én beleszerettem…viszont nem tudom hogy ő belem igen vagy nem…többen szóltak már,hogy szerintük bejövök neki de nem tudom…Tippeket/tanácsokat elfogadok

2022. okt. 12. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Próbáld meg figyelni azt, hogy hogyan viselkedik más fiúkkal. Ha tényleg tetszel neki, akkor csak te érdekled. Persze ez nem 100%, lehet hogy csak senki nem tetszik neki, de álltalában ha egy lánynak tetszik valaki, akkor máshogy kezd el viselkdni a többi fiúval.
2022. okt. 12. 21:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki, aztán ha te is bejössz neki akkor happy end, ha nem akkor meg maradhattok barátok (feltéve hogy tudsz barát maradni, nem csak azert hogy hátha majd meggondolja magát)
2022. okt. 13. 07:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnám, hiszen a leírásodból úgy látszik, hogy nem igazán sajnálnád ezt a barátságot. Nyugodt körülmények között próbálj beszélni vele.:)
2022. okt. 13. 08:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyi időt áldoz rád, akkor aligha csak azért, hogy beszélgessen (mondjuk ki: randizgasson) veled, vagy csupán csak csak azért, hogy valahova beüljön veled, hanem komolyabbra szeretné fordítani a dolgot. Különben már lemondott volna rólad.

Mondd el neki az érzelmeidet.

2022. okt. 13. 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyél férfi, most már neked kell lépned. Amikor legközelebb kettesben vagytok beszélj erről. Ne arról, hogy szerelemes vagy hanem arról, hogy tetszik neked mint nő és szeretnéd ha randiznátok. Ne parázz ettől, mert csak cuki barátnak lenni rosszabb úgy ha nem is lépsz. Szóval hajrá.
2022. okt. 13. 18:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! ;)

Hogy hozzam fel vagy,hogy kezdjek el ilyen dolgokról beszélni?

Ne nézzetek hülyének de o lenne az elso barátnőm szoval meg kicsit felek mert nem akarok pofara esni

2022. okt. 14. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Az #5 válaszoló (19:42) leírta, hogy mivel kezdheted a beszédet.

Talán így is kezdheted: Szia! Szeretnék valamit mondani Neked: Egy idő óta sokat gondolok rád, tetszel nekem, ezért megkérdezem, hogy volna-e kedved velem randevúzni. Ha leány zavarban lesz, akkor mondd azt, hogy nem kell azonnal válaszolnia, de egy kis sétát azért elfogadhatna tőled. Közben megbeszélitek a következő találka helyét, idejét.

2022. okt. 14. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

5. vagyok. Teljesen egyetértek a hetessel. Az a lényeg kérdező, hogy ne mint barát tedd fel a kérdést hanem mint fiú/férfi a lánynak/nőnek. Legyen egyértelmű, hogy tetszik neked. A fenti, hetes által leírt dolog teljesen jó. Legyen tiszta neki, hogy szépnek tartod és vonzónak amellett, hogy szereted ahogy megértitek egymást.

Egyébként szerintem pontosan így gondolja ő is. Különben nem találkozna veled. Valószínű már vár rá, hogy mikor lépsz. Ne tököld el az időt. A következő héten gyere vissza és mond el, hogy sikerrel jártál és már kézenfogva sétáltok.

Sok sikert.

2022. okt. 15. 18:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Na,visszajutottam a kérdésemhez…

A lányt rá egy hétre elhívtam moziba,ahova el is jött…(még nem mondtam el neki),viszont a film közben megfogta a kezemet és a film végéig egymás kezét fogtuk…na ezek után nagyon orultem,mert gondoltam,hogy lesz akkor ebből lesz valami…lám…2 napra rá hátatfordított nekem,kikovetett mindenhol,és azóta nem beszélünk:(

2022. nov. 16. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
És tettél valamit a két nap alatt? Mert ha nem akko tök jogosan hagyott ott.
2022. nov. 17. 01:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!