Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác miért hagyja, hogy a barátnője instán a fenekét mutogassa?
Figyelt kérdés
Mindezt 1600 követő előtt, egy nyilvános instaprofilon, ahol konkrétan követők között ilyen 40-50 éves fazonok is vannak?2022. okt. 10. 12:42
11/18 A kérdező kommentje:
De azért ez extrém, kvázi s*gget mutogatni mindenkinek, egyértelműen és célzatosan. Nem egy bikinis fotó, vagy egészalakos.
2022. okt. 10. 14:46
12/18 anonim válasza:
Legyen olyan barátnőd aki nem tesz ki semmit magáról de jelzem általában az olyanok szolidabb külsővel rendelkeznek, túl átlag a fajtádnak.
13/18 anonim válasza:
Azt csinál a testével mindenki amit szeretne. Ha megmutatni, hát megmutatni. Neked nem fér bele? Semmi gond, nem kell vele kezdeni.
14/18 anonim válasza:
"De, az övé."
Szerintem te el vagy maaradva vagy egy 300 évvel, vagy egy 60 pontnyi IQ-val.
Akármennyire is nagy kannak képzeled magad, és azt hiszed, körülötted forog a világ, egy párkapcsolat két független ember szabad akaratából történik.
16/18 anonim válasza:
Ha a fiú nem tudja elviselni, akkor biztosan szóvá teszi neki és ha nem lesz eredményes, akkor dobja a lányt. Ha nem teszi szóvá, akkor meg alighanem mindegy neki, esetleg büszke is a lány fenekére.
17/18 anonim válasza:
Ő az enyém, és én az övé
Ez egy óriási tévedés és nagyon sok problémának az alapja.
18/18 anonim válasza:
Hát..., ha komolyan gondolná veled, akkor nem mutogatná a nagyvilágnak. Neked meg (egyelőre) semleges, de aligha gondolod vele komolyan, sokáig.
Ám, minden megtörténhet, tévedhetek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!