Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan srác ezen az oldalon aki úgy 'hódította' meg a mostani barátnőjét, hogy kedves volt vele?
Én tényleg nagyon értékelem ha egy srác kedves figyelmes stb de ezen az oldalon még csal állkedves fiúkkal találkoztam
16L
Lány oldalról írva: volt egy srác aki nagyon nagyon kedves volt velem.
Nagyon bizarr volt, féltem tőle.
Szóval remélem nem ennyire rossz a helyzet nálad.
De pontosan hogy nyilvánul ez meg?
Évek óta, már óvodában látszott, hogy én kevésbé vagyok közösségi ember. Nyolcadik osztályban volzam vagy 14 éves és akkor voltam mindig kedves egy lánnyal és aztán sokat beszélgettünk. Jah minecraftoztunk együtt régi szép idők.
Szóval mindig is visszahúzódó voltam és mindig próbáltam kedvességgel fordulni, az azt megérdemlő emberekhez.
18/f
Én nem szeretem az olyan palikat, akik minden egyes szavamra ugranak, agyon dícsérnek, ódákat zengenek rólam, minden percüket velem akarják tölteni, úgy bánnak velem, mint a hímes tojással és kb a lábam nyomát is végig csókolnák... eh.
Jobb szeretem ha normális emberként kezelnek. Szeretem ha néha ugratnak, viccelődnek velem. Szeretem ha van véleménye és nem fél elmondani, még ha az különbözik is. Szeretem ha kimutatják a férfias vonzalmukat.
Ne érts félre, értékelem ha valaki törődik velem, oda figyel rám, de közben ne viselkedjen úgy mint egy szent és ne tocsogjak tőle a nyálban.
Nem szeretem, ha Istennőként akarnak bánni velem rögtön a kapcsolat elején, mert tudom saját magamról, hogy nem vagyok az és egy idő után csalódást fogok okozni. Jobb szeretem ezt kiérdemelni. Sokkal őszíntébb és tudom, hogy tényleg azt fogja csodálni aki vagyok és nem azért bánik velem így mert szimplán kedves.
Meg hát... a túl kedves srácokkal nem igazán lehet csak azért összeveszni, hogy aztán egy igazán jót szexeljetek, mert vagy nekem fognak igazat adni (ha nincs is) vagy elmennek és duzzognak egyet anyucinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!