Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hatalmas segitsegre van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatalmas segitsegre van szuksegem.?

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy van egy osztalytarsam akivel en osszejottem augusztusban mert nem gondolkodtam, de most szeptember ota szerelembe estem mas valakivel akivel fogok talalkozni. Nem tudom hogy hogyan kene elmondanom az osztalytarsamnak ezt az egeszet anelkul hogy utana ne legyunk rosszba mivel o az egyetlen akivel iskolaba beszelgetek/vagyok.

2022. okt. 9. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
68%
Jól nem jössz ki belőle. Igy érthető miért nincsenek barátaid.
2022. okt. 9. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

A ti korokban még ingadozóak az érzelmi kapcsolatok. Ez természetes. Nagyon helyesen, elgondolkozol azon, hogy hogyan lépj ki, hogy ne sérüljön a másik, és a jóismeretség is megmaradjon.

Leülsz vele, és elmondod, hogy úgy látszik, hogy részedről csak fellángolás volt. Nem akarsz neki fájdalmat okozni, de ezt el kell mondanod, nem szeretnéd becsapni.

Tudod azt is, hogy ezt neki fel kell dolgoznia. Szeretnél a jövőben is normális kapcsolatban lenni vele, hiszen nagyon jól megértettétek egymást.

2022. okt. 10. 06:03
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
A jelenlegi barátod részéről komoly a dolog. Mert ha nem, akkor minél előbb szakíts vele, ameddig nem szeret beléd teljesen.
2022. okt. 10. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Jól gondold meg, hogy mennyire komoly ez az új ismeretség.

Nézetem szerint alig ismered, de az osztálytársadat eléggé jól, hiszen naponta együtt vagytok jóban-rosszban, mint osztálytársak és barátok.

Ha folytatod az új fiúval, ezt a fiú barátodat elveszted, alighanem végleg.

2022. okt. 11. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!