Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális az, hogy este szerelmet vall, délben letilt, este pedig gyűlöl és nem akar hallani rólam?

Figyelt kérdés
Egy 14 éves lányról van szó. És a vicc az egészben, hogy konkrétan szinte meg sem szólaltam, vagy legalábbis nem mondtam sok mindent, mert beteg vagyok. Ez így normális?
2022. okt. 9. 21:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen lány még kiforratlan nézetű, maga sem tudja, hogy mit is akar tkp.

#9 (00:19):

Nem gondolnám, hogy pedofil a #2 (okt. 9, 21:45) válaszoló a nagy korkülönbség ellenére sem, de meglehet.

2022. okt. 13. 07:34
 12/15 A kérdező kommentje:

Frissítés: tegnap előtt külön nekem készített videókat, meg mondta, hogy szeret, stb...

Majd ma este, éjszaka (gondolom részeg volt, vagy valami), olyanokat írt, hogy remélem meghalok és szenvedek, nincsenek jogaim (??), és nem is lesznek (???) remélem valaki lelő engem (????), takarodjak a pics*ba, nem haragszik rám és tanuljak (???), majd letiltott...

2022. okt. 24. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne állj vele szóba. Be volt drogozva.
2022. okt. 24. 10:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le, próbáld meg elszakítani az összes kapcsolatot tőle, ilyenre ne pazarold az idődet, majd remélhetőleg megkomolyodik, de látszik, hogy nem áll készen egy kapcsolatra.
2022. okt. 24. 18:02
 15/15 NTBS ***** válasza:
100%
Teljesen. Nagyon fiatal még.
2022. okt. 25. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!