Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális az, hogy este szerelmet vall, délben letilt, este pedig gyűlöl és nem akar hallani rólam?
Figyelt kérdés
Egy 14 éves lányról van szó. És a vicc az egészben, hogy konkrétan szinte meg sem szólaltam, vagy legalábbis nem mondtam sok mindent, mert beteg vagyok. Ez így normális?2022. okt. 9. 21:39
1/15 A kérdező kommentje:
Mármint nagyjából 24 óra leforgása alatt történik mindez.
2022. okt. 9. 21:41
2/15 anonim válasza:
Szia, a 14 éves lányok már csak ilyenek. Néha nehéz velük mert még nagyon impulzívak, nem ismerték ki magukat és nem urai az érzelmeiknek. Viszont őszinték és tudják értekelni amikor egy férfi figyel rájuk, türelmes velük és könnyen szerelembe esnek, és akkor nagyon hevesen és rá lehet venni őket dolgokra. Legalábbis velem ilyenek. 24f
3/15 anonim válasza:
Szia, első mondatban megadtad a választ. 14 éves, lány. Hangulata változó, mint egy EKG-görbe, ezek után ne csodálkozz.
4/15 A kérdező kommentje:
Második: le a kalappal, hogy bevallod, hogy miként használsz ki kiscsajokat, szép.
Harmadik: és mit lehet most csinálni? Dőljek hátra, lesz, ami lesz alapon?
2022. okt. 9. 23:09
5/15 anonim válasza:
14 évesként én is ilyen voltam. Ilyen korban az ember hajlamos nagy hangulatváltozásokra.
Ja és lehet hogy ez csak nekem volt, de hittem a romcom-os szerelemben. Mikor összejött volna egy kapcsolatom kerestem benne, hogy na most hol lesz a nagy fordulópont, a nagy veszekedés, ilyenek.
6/15 anonim válasza:
Tényleg csak annyi a baj, hogy 14 éves és ez hiába magyarázza meg a helyzetet, én nem folytatnám vele.
7/15 anonim válasza:
Nem érett a komoly kapcsolatra, felejtsd el, ne hagyd hogy miatta törd a fejed.
8/15 anonim válasza:
Vagy engedd el, mert nem érett komoly kapcsolatra vagy annak tudatában maradj mellette, hogy fel vagy készülve és el tudod viselni lelkileg is, hogyha ilyen lelki kitörései lesznek a jövőben is.
9/15 anonim válasza:
2-es válaszolóban egy pedofilt ismerhettünk meg, vajon?
10/15 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező? Nem mindegy. Egy 17 éves pl még idős egy 14 éves gyermeklányhoz. A 24 éves delikvenst meg, remélem , hogy illetékesek lebeszélik a pedofiliáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!