Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom mitévő legyek,felemésztenek a gondolataim?!
Figyelt kérdés
Meg szeretnem osztani a tortenetemet es velemenyt esetleg segitseget szeretnek kerni. Volt egy fiu akivel kavartunk de nem voltunk egyutt viszont mar minden megtortent kozottunk,es ha talalkoztunk akkor olyanok voltunk mint egy par,suliba is sokat beszeltunk de ott nem adtuk mindenki tudtara hogy mi van koztunk. na a kedves fiunak nevezzuk pistanak volt egy legjobb lany baratja nevezzuk julinak. mindig mondta hogx nem kell ra feltekenynek lennem mert ugye ok egy barati tarsasagba vannak es testverkent tekint ra. aham. kb 3 hettel ezelott vasarnap random leirta nekem a csavo h nem akar tolem semmit,mint utolag a testveretol kiderult hogy azzal a csajjal smaroltak,tegnap meg egyik haverom talalkozott pistaval,es a csajjal kezenfogva mentek. nagyon rosszul esik,foleg ugy hogy. a lany egy drogfuggo nemnormalis ember,es megjobban tonkre fogja tenni ezt a fiut. folyton ezeken a dolgokon jar az agyam. kerlek segitsetek2022. okt. 8. 23:21
1/8 anonim válasza:
Előbb a magad érzelmeivel legyél tisztába, a lelki és érzelmi világoddal, és ha elfogadtad önmagad, utána figyelj a külvilágra és kezdeményezz kapcsolatot. Ezzel a sráccal már elszúrtad, nem volt és nem is lesz semmi komoly, ami tartós... Felejtős!
2/8 anonim válasza:
Nehéz ügy az biztos. Szerintem a legfontosabb, hogy ne add fel. Ha szerelmes vagy belé akkor harcolj érte, bár így hogy kapcsolat előtt megvolt minden ( gondolom a szex) nehéz mert akkor valszeg csak arra kellettél. Mellesleg ebből a szempontból a másik lány nagyobb kalandnak tűnik és mivel fiatal a fiú,így ez könnyen befolyásolja. A véleményen: ha többet érzel iránta akkor beszéld meg vele, ha nem akkor keress mást. Lesz más aki jobban szeret és tisztel majd mint ő. Sok sikert.
3/8 anonim válasza:
Felejtsd el ezt a fiút. Lesz számodra másik, jobb.
Ha drogos a lány, legyen. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. A fiú is...
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, az a baj jol tudja hogy szeretem o meg egy nap alatt levaltott arra. alanyra akire elvileg nem kellett volna feltekenynek lennem.a fiu is drogozott de mellettem nem sokat csinalta,jo hatassal voltam ra,tanult,a szuleinek is bemutatott pedig nekik nem nagyon mutat be senkit,kb egesz nyaron egyutt voltunk,most meg ez lett. plusz felettem jar egy evvel suliba es igy minden nap latnom kell,sot oda szokott jonni neha hozzank dumalni,meg vmelyik nap vele ebedeltem. szerintem nem tudja hogy tudok a csajrol
2022. okt. 9. 12:37
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle egyszer, hogy igaz-e, amit hallottál.
Jogod van kételkedni a válaszában...
6/8 anonim válasza:
De annak a csajnak valószínű minden eszköz a kezében van ami kell a srácnak. Valószínű bárhol bármikor le is nyeli.
Neked nem kell ezzel versenyezni szerintem. Most rosszul esik, de ne feledd, hogy alapvetően téged nem vállalt fel a srác a másikkal kézen fogva sétált. Akkor ki a hunyó? Biztos, hogy a csaj?
7/8 A kérdező kommentje:
Csak az esik rosszul hogy pont az a lany akire mindig mondta h testverekent tekint ra es nem kell aggodnom,es nagyon atverve erzem magamat.
2022. okt. 10. 14:22
8/8 anonim válasza:
Nem egyedi eset, mások is voltak, vannak (és bizonyára lesznek) így.
Igyekezz társaságban lenni, hogy minél kevesebbet légy egyedül. Idővel begyógyul ez a seb is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!