Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete összevesztünk azóta nem keres mit csináljak?
Figyelt kérdés
1 hete összevesztünk abarátommal és azóta nem ir nem reagál semmire2022. okt. 8. 14:19
1/14 anonim válasza:
Talán próbálj békülési szándékkal közelíteni hozzá.
Egyébként min vesztetek össze?
2/14 anonim válasza:
Egy próbát megér, de semmiképp se erőltesd, mert lovat adsz alá.
4/14 anonim válasza:
osztom 3-as véleményét, engedd el, sírd ki magad, aztán lépj tovább
5/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam írni neki de nem válaszol, azon vesztünk össze, hogy vissza írtam egy régi fiú ismerősömnek aki amúgy beteg, és utána haza akart menni én meg nagyon erőszakosan próbáltam vissza tartani és ki akartam menni a kocsi elé és utána ő haza ment és azóta nem hallottam róla
2022. okt. 8. 16:43
6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettem és nagyon ki vagyok, nem tudom mit tudnék kezdeni ezzel az egésszel és, hogy jobb legyen semmi nem segit
2022. okt. 8. 16:44
7/14 anonim válasza:
#5 Lehet rosszul látom, de nekem úgy tűnik, hogy kereste az indokokat és végre talált egyet.
8/14 anonim válasza:
Ne erőltesd.
Idővel minden seb begyógyul, még ha most vérzik is a lelked.
Barátkozz meg a gondolattal (tudom, nem egyszerű), de mérlegeld a valós helyzetet. Akad számodra különb is.
9/14 anonim válasza:
Semmit, hagyd a fenébe. Majd ha akar valamit, ír. Én is vesztem már össze, azóta se írt, ennek már vagy 5 éve. 😃 Hogy él e még, ki tudja? Amúgy is elegem volt belőle, mert állandóan fontoskodott. Meg akarta magyarázni nekem, hogy mit hogyan csináljak. Menjen a pokolba. 😃
10/14 anonim válasza:
Nagyon toxikus és hatásos ez a viselkedési forma. Nehéz az egódnak ezen túltennie magát, mert még tapasztalatlan vagy, de simán engedd el és ha nem jelentkezik pár napon belül akkor kezdj el más után nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!