Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem teszek érte semmit,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem teszek érte semmit, közben pedig mindent?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves barátnőm, sokkal többet tettem érte, mint bármelyik exe, tényleg, olyan őrültségeket, ami tényleg túlmegy minden határon, és előfordul néha olyan, hogy 1-1 nap nehezen tudok beszélni vele. És ilyenkor azt mondja, hogy igazából semmit sem teszek érte, nem figyelek rá, hogy bezzeg amikor én nem írok, más srác ráír, én meg nem figyelek rá és ez átkozottul rosszul esik. Miért csinálja ezt?
2022. okt. 7. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem úgy figyelsz rá, ahogy neki igénye lenne.

Ha neked a szeretet nyelved az ajándék, de nekem az érintés hozzám vághatsz 200 csokit is akkor is azt fogom mondani, hogy nem érzem azt, hogy szeretnél. De ha össze tudunk bújni vagy ölelve elaludni akkor mégis érzem, hogy szeretve vagyok. Nyilván hülye példa, de remélem érted a lényeget.

Mit tettél meg érte? Neki mire van igénye? Neked mire van igényed?

2022. okt. 7. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

Szerinted mennyire van a kapcsolatnak jövője az értelmes agyi síkon, ha 15 évesen "némelyik exe" van? Mégis mennyi az annyi?

15 évesen kb még pasit nem kellett volna látnia, nem hogy a fél környéken túlennie...

Talán érdemes innen nézve is megvizsgálni a dolgot.

2022. okt. 7. 13:30
 3/5 A kérdező kommentje:
1, 2... Mindig is figyelem központjában volt, nem is értem, hogy miért velem jött össze.
2022. okt. 7. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Megfigyeléseim szerint az ilyen korosztálynál az ex sokszor annyit jelent hogy: a srác akivel tetszettünk egymásnak, írogatunk, néha találkoztunk és két hónap után meg elfelejtetük egymást (és nem feltétlenül történt szexuális aktus). Szóval nem kell rögtön arra gondolni, hogy megdugta a fél környék.

"15 évesen kb még pasit nem kellett volna látnia"

Hogyne, hát takarja el a szemét valahányszor a közelébe kerül egy hím, nehogy meglássa. :D

2022. okt. 7. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
34%

2. vagyok:

4! Értsd szimbolikusan.... ne kelljen már mindent szájbarágósan leírni. Ez az oldal elv 16 éven felülieknek van, és elvárom egy 16+ korútól, hogy ilyen triviális szöveget tudjon már indirekt értelmezni.

A kavarás funkciójával én is tisztában vagyok, de 15 évesen a saját testét nem ismeri az ember, nem hogy a másikét, s persze a mindenkinek a fele halálosan szerelmesnek érzi magát, mintha egyáltalán tudnák, mit is jelent ez a szó. Nagy szavakat használnak a kamaszod, de se tapasztalatuk, se jellemük nincs hozzá, hogy ezen szavak jelentését pontosan ismerjék, így pedig használatuk nem hiteles.

Szóval nem kell a figyelem középpontjába állítani, egy 15 éves csitriről lehet szó, aki épp fedezi fel a világot, szórakozik, feszegeti a határokat. Nem partiképes, tipikus kislány, aki nagylánynak képzeli magát. Javaslom: offold, kedves Kérdező!

2022. okt. 7. 15:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!