Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kéne fogadni hogy barátnőm ilyen közvetlen más palikkal?
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok elb@szott, de gyomorszorítóan fèltèkeny leszek, mikor barátnőm meséli hogy: "Képzeld szívem, tegnap mikor nővèrem kèrte ki a piát, elkezdtem beszèlgetni pár sráccal ... " Vagy hogy meséli milyen jöt táncolt velük, egyszerűen nem a napomat, hanem szabályosan egy hetet megmeserít az èltemből, pedig már együtt èlünk, és lassan másfél éve együtt vagyunk. A munkámban sem tudok normálisan koncentrálni, mert mindig akkor megy partykázni mikor èjszakás vagyok, és azon kattog az agyan hogy éppen mit csinál/csinálnak vele rèszegen az utcán vagy mit tudom én milyen szórakozóhelyen idegenek. Nagyon szetet az emberek között lenni, és ez egyszerűen engem zavar és bànt. Nem tudom valahogy elfogadni, mikor èjszakás hetem van, és a szerdai sulis napján már kb délben végez, pont akkora tervezni a barátnőjèvel a találkozót, és akkor vegyem azt be hogy "te vagy az első, mindennèl jobban szeretlek" :D Komolyan srácok, én mindent megadok neki amit csak kívàn anyagilag vagy lelkileg, szó szerint minden kívánságát nehezen. Csak úgy érzem hogy már nagyon el van kényelmesedve és ennek a felét nem kapom vissza:) Nem értem miért ilyen tràgya velem az összes nő, vagy lehet csak én kopogtatok rossz ajtón. Egészen Szolnok megyèből leköltöztem a Hajdúságba egyedül èrte, feladtam a biztos állásomat, hogy többet lehessünk együtt, erre ezek mennek.2022. okt. 3. 09:07
11/14 NTBS válasza:
Beszélgessetek egyet őszintén. Ha nem tud/akar változtatni, akkor engedjétek el egymás kezét.
12/14 anonim válasza:
Inkább szerezz egy kutyát, ha birtoklási vágyad van barátnő helyett!
Vagy fogd meg a csajt aztán gyűrűzd meg!
Meg negyed kiló arany nyakába, tudják már, hogy ki a gazdája!
13/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is, de a legjobb az lenne ha mint a kutyákat megkötnèm.. De mivel jófej vagyok, így csak a konyhába kötnèm meg, így főzni meg mosogatni is tud, ha kapok fizetésemelèst meghosszabbítom a láncát a fürdőszobáig, hogy tudjon mosni is. Nyakörve lesz, mèghozzá vasból, hogy ne tudja levágni, kulccsal fog nyílni, de a kulcslyukat lehegesztem. Vendègeket nem fogadunk a házba, pláne nem fèrfineműeket.
2022. okt. 10. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!