Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek gáz hogy megöleltem?

Szerintetek gáz hogy megöleltem?

Figyelt kérdés
Azt kell rólam tudni h marha közvetlen vagyok. Ma ossuefutottam a városban egy lánnyal akivel nagyon rövid időn belül nagyon jóban lettünk, azt kell róla tudni h ő is kb annyira aranyos és közvetlen mint én. Ott volt vele a barátja is, először csak kezet fogva bemutatatkoztam (amugy egy csomó emberrel már bemutatkozásnal megoleljuk egymást). Aztán a csajjal dumáltunk ő meg kb hozzá se szólt, a lényeg h a végén megoletetem a csajt meg őt is, de látszott rajta h eléggé meglepodott meg kinos volt nagyon :D pedig ez általában annyira termesztés másokkal, és nem is értem hogy egy szuper nyitott lánynak a barátja kicsit visszahuzodobb. Szerintetek ez nagyon kínos? Sőt utána meg beszéltünk a lánnyal meg 3 szót és úgy éreztem h ő hátrébb állt kicsit és a kezét így félig maga előtt tartotta:D 21L

2020. jún. 18. 19:25
 1/9 Barackoshányás ***** válasza:
100%
Nem, de vannak emberek, akik nem igazán értékelik az ilyesmit. Már tudod, hogy ő is közéjük tartozik, legközelebb kicsit visszafogod magad
2020. jún. 18. 19:34
 2/9 A kérdező kommentje:
De akkor ha legközelebb találkozunk álljak tőle 5 meterre és ne is köszönjek?
2020. jún. 18. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
Nem gáz, légy mindig ilyen aranyos, közvetlen és nyitott!
2020. jún. 18. 19:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Aww köszönom, amúgy a legtöbben örülni szoktak neki, lehet őt se zavarta csak nem számított rá :D na jó valszeg nem örült 😂😂😂
2020. jún. 18. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
nem
2020. jún. 18. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
86%

"Kicsit fogd vissza magad" alatt nyilván nem 5 méterre kell állni és rá se nézni, drámakirálynő :P

Viccet félre, sok ember nem szereti a random öleléseket, hiába nyitott és közvetlen. A kettő nem feltétlenül függ össze.

Pláne ha a barátja is ott van, na.

2020. jún. 18. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem sem gáz egyáltalán. De azt el kell fogadni, hogy vannak zárkózottabb emberek, akiknek egy ölelés, érintés intimebb dolog. Nem mindenkinek van rá igénye, lehet kiskorában sem szeretgették így. De nem kínos sosem szerintem, más habitusok vagytok.
2020. jún. 18. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha ezen ennyit vihogsz, neked valami flúgod van, bocs. 😁
2020. jún. 18. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem gáz, de szerintem neveletlenség kérdezés nélkül a másik intimszférájába tolakodni. Nem szeretem az ilyen bizalmaskodó embereket.
2020. jún. 18. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!