Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » El kéne fogadni hogy barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne fogadni hogy barátnőm ilyen közvetlen más palikkal?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok elb@szott, de gyomorszorítóan fèltèkeny leszek, mikor barátnőm meséli hogy: "Képzeld szívem, tegnap mikor nővèrem kèrte ki a piát, elkezdtem beszèlgetni pár sráccal ... " Vagy hogy meséli milyen jöt táncolt velük, egyszerűen nem a napomat, hanem szabályosan egy hetet megmeserít az èltemből, pedig már együtt èlünk, és lassan másfél éve együtt vagyunk. A munkámban sem tudok normálisan koncentrálni, mert mindig akkor megy partykázni mikor èjszakás vagyok, és azon kattog az agyan hogy éppen mit csinál/csinálnak vele rèszegen az utcán vagy mit tudom én milyen szórakozóhelyen idegenek. Nagyon szetet az emberek között lenni, és ez egyszerűen engem zavar és bànt. Nem tudom valahogy elfogadni, mikor èjszakás hetem van, és a szerdai sulis napján már kb délben végez, pont akkora tervezni a barátnőjèvel a találkozót, és akkor vegyem azt be hogy "te vagy az első, mindennèl jobban szeretlek" :D Komolyan srácok, én mindent megadok neki amit csak kívàn anyagilag vagy lelkileg, szó szerint minden kívánságát nehezen. Csak úgy érzem hogy már nagyon el van kényelmesedve és ennek a felét nem kapom vissza:) Nem értem miért ilyen tràgya velem az összes nő, vagy lehet csak én kopogtatok rossz ajtón. Egészen Szolnok megyèből leköltöztem a Hajdúságba egyedül èrte, feladtam a biztos állásomat, hogy többet lehessünk együtt, erre ezek mennek.
2022. okt. 3. 09:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem neked vannak problémáid, már lelkileg.

Lehet először ezeket kéne megoldani és utána gondolkodni egy kapcsolaton.

Eleve nagyon fura, hogy egy biztos állástól lépsz el egy bizonytalan jövőjű "szerelem" miatt.

A másik meg, hogy el kell fogadni az embereknek van élete és hobbija. Senki sem fogja köréd szervezni az életét, csak azért, mert szeret. A kapcsolat nem egy börtön, nem kell már az elején ilyennel megmérgezni.

2022. okt. 3. 09:18
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Csak kérd meg, hogy ezeket a sztorikat mellőzze.
2022. okt. 3. 09:23
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Ne idegen palikkal táncoljon , mert ez tulzás nem erkolcsos , szerelmes lany/no nem csinal ilyent . Beszelj vele mert felemeszt ez teged. Ha nem megy akkor kulon fojt.
2022. okt. 3. 10:32
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
Félre qúr/vagy fog.
2022. okt. 3. 11:37
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem te hülye vagy, bástya. 🤷‍♂️
2022. okt. 3. 12:02
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

A csaj hülyének néz. Te szét szivatod magad, melózol, alig tudtok együtt lenni (ki fogja majd azt is találni, hogy neki ez kevés), eltűröd hogy a párod partyzzon (és ha aggódsz hogy hogyan bulizik akkor biztos nem a kultúra mintapéldája), de közben kinyalod a fenekét.

Hülye lenne a csaj nem kihasználni.

2022. okt. 3. 12:16
 7/14 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom, nem tegnap kezdett el bulizni, hanem eddig is járt. Azt gondoltad, hogy ezentúl bezárkózik a lakásba és nem jár el sehova?

Szerintem neked valami gondod van, hogy ennyire nulla a bizalom. Azért mert egy pár külön is csinál programot, nem azt jelenti, hogy megcsalják egymást.

Nem illetek össze, más típusok vagytok. Ő nyitott, közvetlen. Te meg betegesen féltékeny.

2022. okt. 3. 13:15
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Átverésre én nem gyanakodnék, mert akkor feltehetőleg nem mondaná el.
2022. okt. 3. 13:27
 9/14 anonim ***** válasza:
56%

8 anonim ***** válasza:

Gondolom, nem tegnap kezdett el bulizni, hanem eddig is járt. Azt gondoltad, hogy ezentúl bezárkózik a lakásba és nem jár el sehova?"

Te is a lényeget vetted ki a kérdező irásából ,űlj le 1es ! Idegen férfiakkal táncol,tekereg, kavarog , picit tobbet iszik azt a szabadban vagy a budiban mar verik is neko hatulrol vagy a szajaba.. pali madarnak nezi a no .

2022. okt. 3. 16:38
 10/14 anonim ***** válasza:
74%
Rakd ki, jo vege ugyse lesz
2022. okt. 3. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!