Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha adtam egy pofont a barátomnak?
Igazából ezt írásos alapon sosem lennék képes átadni nektek, de a lényeg a lényeg hogy nagyon bánom és szégyellem magam..
2 hónapja kicsit megingott a kapcsoltunk, sok vita részben feltekenykedes miatt, az én tulgondolasom miatt es a piálás miatt. Hosszú lenne mindent IS leírni de a lényeg hogy lelkileg már egy 0 voltam/vagyok. Felmerült hogy szakítsunk vagy tartsunk szünetet de nekünk ez nem megy mert nem tudnánk elengedni egymást mert nagyon szeretjük a másikat! Másfél éve vagyunk együtt én 19 éves lány vagyok ő 21 éves fiú.
Annyira bánom hogy a stressz a harag a szomorúság kihozta ezt belőlem hogy odáig süllyedjek, hogy megpofoztam.. nagyon szégyellem én magam nem ilyen vagyok. Már azt hiszem megbeszéltük ezt, de magamban nem tudok túllépni ezen… Mit tegyek hogy helyrehozzam magamban ezt az egészet? Vegyek neki valamit, süssem meg a kedvenc süteményét, kedveskedjek sokat? Kérlek segítsetek. Köszönöm előre is a válaszokat! Szép napot!
Off: annyira furcsa látnom, hogy mennyivel érettebbek a mai lányok és srácok... amikor én annyi idős voltam, mint ti, olyan kapcsolatokban maradtak meg emberek, hogy ma már elképzelni sem lehet. Ruhatár összevagdosása, pofozás MINDKÉT fél részéről, barátok előtt porig alázás, aztán még az agresszort védte a sok barom, hogy jaj, biztos nem úgy gondolta, szeret ő.... Ma meg látom, hogy nem egy komoly karriert épített azóta, én meg tudom róluk, hogy konkrétan nem normálisak.
On: szerintem egy beszélgetést talán megér, de ne légy csalódott, ha megköszöni az eddig együtt eltöltött időt. És erre tényleg muszáj figyelni, hogy oké, a párunk, de NEM a szolgánk, hogy mindent köteles legyen eltűrni.
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!