Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha adtam egy pofont a barátomnak?
Igazából ezt írásos alapon sosem lennék képes átadni nektek, de a lényeg a lényeg hogy nagyon bánom és szégyellem magam..
2 hónapja kicsit megingott a kapcsoltunk, sok vita részben feltekenykedes miatt, az én tulgondolasom miatt es a piálás miatt. Hosszú lenne mindent IS leírni de a lényeg hogy lelkileg már egy 0 voltam/vagyok. Felmerült hogy szakítsunk vagy tartsunk szünetet de nekünk ez nem megy mert nem tudnánk elengedni egymást mert nagyon szeretjük a másikat! Másfél éve vagyunk együtt én 19 éves lány vagyok ő 21 éves fiú.
Annyira bánom hogy a stressz a harag a szomorúság kihozta ezt belőlem hogy odáig süllyedjek, hogy megpofoztam.. nagyon szégyellem én magam nem ilyen vagyok. Már azt hiszem megbeszéltük ezt, de magamban nem tudok túllépni ezen… Mit tegyek hogy helyrehozzam magamban ezt az egészet? Vegyek neki valamit, süssem meg a kedvenc süteményét, kedveskedjek sokat? Kérlek segítsetek. Köszönöm előre is a válaszokat! Szép napot!
Jó kérdés.
Azóta mennyiben viselkedsz másképp?
Többet gondolkodsz, jobban visszafogod magad?
Egyrészről érdemes lenne valami dühkezelési és stresszkezelési technikát tanulnod. Ez egy hosszútávú megoldás lenne. Nagyon jó befektetés pályakezdéshez is, meg később a gyerekneveléshez is.
Mindenképp érdemes átgondolni a kapcsolatotok létjogosultságát. Veszekedtek, féltékeny vagy (valószínűleg nem ok nélkül), bejátszik az alkoholizmus, és annyira kihoz a sodrodból a pasi, hogy felpofozod. Az erőszak soha, semmilyen körülmények között nem elfogadható. Ha valaki annyira idegesít, hogy fel akarod pofozni, akkor azt az embert ki kell iktatni az életedből.
A szégyenérzet sokáig megmarad sajnos,egy idő után enyhülni fog.
Engesztelheted akárhogyan,csak a saját lelekedet szeretnéd ápolni vele.Én azt javaslom hogy gondold át teljesen azt hogy miért és hogyan jutottatok idáig és mi az amin formálni kellene hogy ez ne történjen meg többé.
"Vegyek neki valamit, süssem meg a kedvenc süteményét, kedveskedjek sokat?"
Vágjál földhöz egy tányért. Utána kérjél tőle bocsánatot, és próbáld meg összeragasztani a darabkákat. Nem fog menni! Ami egyszer eltörött, mindig hibás, gyenge marad. A bizalom, a barátod bizalma is ilyen. Talán megbocsát a pasi, de elfelejteni sohasem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!