Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok ti mit szólnátok ahhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mit szólnátok ahhoz ha kitennék instára egy képet ahol egy drágább IPhone van a kezemben meg az iskolában azok a lányok akikkel együtt járok?

Figyelt kérdés

Jó igazából egy kamu IPhone 11-13 Pro Max vagy kamu sima 13-mat tervezek venni. De elvileg van olyan modell amibe szoftverben és külsőre is szinte megtéveszthetetlen. Kivéve ha pl Habtic Toucht meg hasonlókat akarsz használni. Tehát úgysem venné észre senki. És szinte csak ezért nem akarok kiadni ennyi pénzt. Mert az eredeti IPhone 13 Pro Max sem tud annyival többet mint a Huawei P40 Lite 5G 70 ezerért.

Én azt vettem észre, hogy a legtöbb lány az olyan pasikkal van együtt akiknek menő cuccai vannak. Ezt az egyik be is vallotta magáról, hogy többek között IPhone 11 a minimális követelmény amivel meg lehet őt szerezni.

2022. aug. 26. 14:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%
Csak engem zavar hogy értelmetlen a kérdés?
2022. aug. 28. 10:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok ehhez mit hozzáfűzni azon kívül, hogyha szerinted egy p40 lite van olyan mint egy iphone 13 akkor jó nagy palimadár vagy. Bár mondjuk egy ilyen kérdés után ez nem kétséges.
2022. aug. 28. 13:11
 23/25 anonim válasza:
100%

Szerintem ha közelről megnéznék pl suliba rájönnének h kamu telefon és amiatt cikiznének..

Inkább járj kondiba és csinálj majd tükör előtt fotót vagy a kondiba, a jó test jobban bejön a nőknek mint egy mobil

2022. aug. 28. 15:34
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én nevetségesnek tartanálak, vicces, hogy egy telefonnal akarsz menőzni. Az meg, hogy ráadásul kamu telóval az még gázabb szerintem.

L

2022. aug. 28. 19:42
 25/25 anonim válasza:
100%
A 23-as válaszoló vagyok, nő vagyok de engem nem érdekelne milyen telefonja van egy pasinak felőlem lehet 10 ezer forintos is meg 200. ezres is, de annál inkább az ha szép a mosolya intelligens, ápolt és kicsit izmos test.
2022. aug. 28. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!