Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csajok ti mit szólnátok ahhoz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mit szólnátok ahhoz ha kitennék instára egy képet ahol egy drágább IPhone van a kezemben meg az iskolában azok a lányok akikkel együtt járok?

Figyelt kérdés

Jó igazából egy kamu IPhone 11-13 Pro Max vagy kamu sima 13-mat tervezek venni. De elvileg van olyan modell amibe szoftverben és külsőre is szinte megtéveszthetetlen. Kivéve ha pl Habtic Toucht meg hasonlókat akarsz használni. Tehát úgysem venné észre senki. És szinte csak ezért nem akarok kiadni ennyi pénzt. Mert az eredeti IPhone 13 Pro Max sem tud annyival többet mint a Huawei P40 Lite 5G 70 ezerért.

Én azt vettem észre, hogy a legtöbb lány az olyan pasikkal van együtt akiknek menő cuccai vannak. Ezt az egyik be is vallotta magáról, hogy többek között IPhone 11 a minimális követelmény amivel meg lehet őt szerezni.

2022. aug. 26. 14:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%

"Jó igazából egy kamu IPhone 11-13 Pro Max vagy kamu sima 13-mat tervezek venni."

-minek ? ez tényleg ilyen fontos neked ?

2022. aug. 26. 14:54
 2/25 anonim válasza:
94%
Aztán meg esnek pofára a sok igénytelen lány és aztán megy a rinyálás hogy a pasik hülyék.
2022. aug. 26. 14:54
 3/25 anonim ***** válasza:
96%
Csak rib*ncoknak fontos, hogy milyen telefonja a pasinak. A rendes lányokat nem érdekli.
2022. aug. 26. 15:19
 4/25 anonim ***** válasza:
97%

Ha picsákat akarsz felszedni akkor hajrá. De én pont leszarom a srácnak milyen telefonja van.

A képről meg az jönne le hogy egy nagyképű majom vagy.

2022. aug. 26. 15:47
 5/25 A kérdező kommentje:
#4 Miért? Attól függetlenül, hogy valaki kitesz egy képet ahol IPhonet fog nem feltétlen biztos, hogy azért tesz ki olyat. Van aki csak szeret tükrös szelfiket készíteni és pont egy olyan telefonja van.
2022. aug. 26. 16:01
 6/25 anonim ***** válasza:
97%

#5 Na ja, csak a te írásodból nem ez jön át.

Speciel nőként engem pont nem érdekel senki telefonja/autója/külseje/bankszámlája.

Bár nem egészen értem, hogy azokkal a szerencsétlen lányokkal mit akarsz, akikkel együtt jársz iskolába.

2022. aug. 26. 16:21
 7/25 anonim ***** válasza:
95%

Nekem pl nem az jön le ebből, hogy "fú, de menő vagy", hanem hogy milyen felszínes vagy... Komolyan azt akarod, hogy egy telefon miatt legyenek veled a lányok?

Engem pl egyáltalán nem érdekel, fel se ismernék egy IPhone 13 Pro Maxot (ahogy mást se), épp csak azt tudom, hogy az én telefonom milyen márkájú. A belső tulajdonságok ennél milliószor fontosabbak

2022. aug. 26. 17:08
 8/25 anonim ***** válasza:
96%
Felszínes és magamutogató húzás. A nőknek nem jön be. Talán a kislányoknak.
2022. aug. 26. 17:17
 9/25 anonim ***** válasza:
99%
Gondolom nem vagy több 14-nél (lelkileg meg 5, ebben a korban szokott ilyen fajta versenyszellem lenni)
2022. aug. 26. 17:51
 10/25 anonim ***** válasza:
95%
Édesjézus...A normális lányokat a belső értékek érdeklik, nem a pénzed. Így ribiket fogsz kifogni maximum, aztán meg siránkozhatsz, hogy a lányokat csak a pénzed érdekli. Igazából magad alatt vágod a fát, meg a normális lányok szemében nevetségessé válsz, de ha a pénzéhes ribikre buksz, akkor csináld nyugodtan. N
2022. aug. 26. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!