Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen elköltözni otthonról a barátomhoz nagyon necces?
A szüleid idióták, de attól még nem jó ötlet.
Vagy van elfekvőbe havi 150-200k-d alapvető élelmiszerre, rezsire, ruházkodásra, stb? Vagy majd a barátod eltart, ez az elképzelés? Ráadásul ezzel felégeted a hidat magad után. Így lehet full kiszolgáltatva, mentőöv nélkül, egy agresszív barom (persze most még nem az, vagy tinilány fejjel nem látod a jeleket, stb) csapdájába ragadni.
Egyébként nekem hasonló korú volt az exem, amikor hozzám költözött, egyetemre készült épp, nekem pedig elég jól ment akkor is, saját lakás és nem okozott gondot hogy kettőnknek kényelmes körülményeket teremtsek, nyilván ő is hozzáadott amennyit tudott. Így igazából nem volt gond, sőt, adta magát a dolog. De kétlem hogy a huszonéves férfiak többsége képes lenne erre, no offense.
#3 voltam
5.-re.
És el is TUD és AKAR tartani? Mert gondolom suliba fogsz járni...vagy diákmelóvel keresel havi 500-at, mint itt a sok hazudozó?
Az ilyen sztoriknak többnyire nyomorgás és/vagy kiszolgáltatottság és abból fakadó feszkó a vége. Te elvárod, hogy rádköltsön évi 2+ millió forintot (és itt csak étel, rezsi, és alap dolgok asztalra tétele), csak azért mert puncid van? És nem fogod rosszul érezni magad emiatt?
És mi van ha kiderül, hogy az együttélés már nem olyan zökkenőmentes, mint a pásztorórák és izgi tini-szerelmi légyottok? Mi van ha kifejezetten rossz, akkor hova tovább vagy vissza?
Ez egy ugrás a sötétbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!